/  Heren3   /  Vridos HS 3 – Vedo HS 2

Vridos HS 3 – Vedo HS 2

Wisselvalligheid kost Heren 3 de wedstrijd

Donderdag 10 januari opnieuw een wedstrijd van de Muppets tegen de nieuwe koploper Vedo HS2. Met in de wetenschap dat we in de uitwedstrijd tegen Vedo al snel weer konden gaan douchen, werden wij door “the swedisch Chef” scherp gezet.
Hij wilde passie zien en strijd vanaf de eerste minuut. Opnieuw was de inmiddels vaste reserve Muppet Ruben van de partij omdat Kermit op trainingskamp was in België. Ook Scooter en Waldorf zijn nog steeds aan het zandhappen en ook Gonzo had een kortstondig trainingskamp. Kosten nog moeite worden gespaard om de muppets op niveau te krijgen. Tegen Vedo werd niet al te scherp gestart. Doordat de dames een vijfsetter speelden op veld 2 moest worden uitgeweken naar veld 1 en je zag toch dat spelen op het hoofdveld van Vridos bepaalde druk met zich meebrengt. Het begin was erg onwennig. Al snel werd tegen een behoorlijke achterstand aan gekeken. Na een technische time out en stevige woorden van de swedisch chef kwam de strijd terug. Uiteindelijk werd de set verloren met 20-25. In de tweede set kwam de strijd terug bij de muppets en er werd geloofd in een stunt tegen de koploper. Door goed samenspel, goede stops en soms oogstrelende aanvallen werd de set binnen gesleept met 25-21. Het feit dat een set werd gewonnen deed iets met de muppets en ineens werd er weer te makkelijk over gedacht. Ne twee keer knipperen met de ogen stonden de gasten voor met 9-0. De Swedisch chef maakte zich aan de kant vreselijk boos en er kwam een technische time out aan te pas om de muppets weer op scherp te zetten. Verder dan 25-12 kwamen we in deze set helaas niet. In de vierde set kwamen soms de mogelijkheden van dit team weer naar boven maar al met al blijft het nog te wisselvallig. De set ging met 18-25 verloren. In de nabespreking werd al snel duidelijk dat het vandaag aan scherpte ontbrak. De muppets behaalden soms het niveau van de vorige weken, maar een minuut later werd er weer gestunteld. De stijgende lijn is zichtbaar maar nog erg broos. Mede het feit dat de wedstrijd te laat begon en dat er ineens op het hoofdveld gespeeld moest worden speelden sommigen toch parten. Volgende week de uitwedstrijd bij Haaften. Koekiemonster zal deze wedstrijd niet meemaken vanwege trainingskamp in Duitsland. Het verslag van deze wedstrijd zal dus geschreven worden door een andere muppet.