Vridos

  /  Heren3   /  Vridos HS 3 – Dunamis HS 2

Vridos HS 3 – Dunamis HS 2

Kermit blesseert zijn zwemvliezen

Op zaterdag 9 november de kraker tegen Dunamis HS2, een ploeg die vooraf als gelijkwaardig werd bestempeld. Al vroeg in de morgen waren enige muppets in de weer want er werd verwacht dat wij zaalwacht en bardienst draaien. Deze begint tegenwoordig om 11:15 dus enige muppets, waaronder Waldorf en Gonzo, moesten vroeg uit de veren. Als dat maar niet zijn weerslag zou krijgen op de wedstrijd. Ook Tanimal en Koekiemonster moesten s middags al aan de bank om te fluiten, hetgeen zij nog nooit hadden gedaan. Enige spanning bij beide spelers was die middag zichtbaar en de vraag was maar ofdat zij deze inspanning van zich konden afzetten voor de wedstrijd tegen Dunamis. Ook Sam the Eagle arriveerde al vroeg terwijl Floyd Pepper ook geregeld in de sporthal te zien was vanwege zijn talentvolle zoon die eerder die dag zijn kunsten had vertoond.

De warming up liet al doorschemeren dat het vandaag wellicht niet helemaal goed zou gaan verlopen. De servicebeurten en inslaan trainingen kwamen niet helemaal eruit. Er werd besloten om opnieuw het nieuwe systeem toe te passen. Kermit, tanimal bezetten de buiten aanval plekken omdat Fozzie die middag andere prioriteiten stelde en door wilde werken aan de illegale bunker welke inmiddels aan de Doetseweg verrijst. de muppets twijfelden aan de spirit bij Fozzie aangezien de wedstrijd op een tijdstip wordt gespeeld wanneer het buiten al donker is. Een geheim spion heeft bevestigd dat Fozzie met bouwlamp en natte onderbroek toe laat in de avond bezig is geweest en dat zijn alibi dus juist was.

Sam the Eagle, Floyd Pepper en Gonzo waren deze middag de midden aanvallers terwijl Koekiemonster en Waldorf werden ingezet als spelverdeler. Enige wisselvalligheid was aan beide zijden te bespeuren, de ene mooie aanval werd afgewisseld door een service in het net. Door deze wisselvalligheid werd de eerst set verloren met 17-25. Dit moest in de 2e set toch echt beter, en het ging ook beter. de tegenstander had twee time outs nodig om de muppets van hun aanvalsdriften te remmen en bij een stand van 23-22 ging het alsnog mis. Verlies met 23-25 en een zwaar teleurgestelde ploeg met muppets. De koppies bleven hangen en er kwamen wat scheurtjes in de communicatie waarbij iedere muppet weer op zoek moest naar zijn positie in het veld. De derde set ging verloren met opnieuw 17 – 25.

Door elkaar op te peppen en waldorf nogmaals op het hart te drukken dat de eerste bal toch echt niet voor de spelverdeler is werd met goede moed en spirit begonnen aan de vierde set. Bij een stand van 4 – 4 ging het gruwelijk mis met Kermit dit na een smash met een door pijn doordrongen gezicht op de vloer bleef liggen nadat hij hiermee in aanraking was gekomen door een verveldende landing. de eerste signalen zagen er niet positief uit en gevreesd werd voor een langdurige blessure. Nadat er enige koeling had plaats gevonden werd Kermit op vakkundige wijze door de muppets naar de douche gedragen. Kermit werd in de kleedkamer achter gelaten met een barkruk onder zijn voet en de schrik in de benen. De vierde set ging vervolgens hopeloos verloren met 10-25, mede doordat Floyd Pepper op een voor hem vreemde positie in het veld kwam te staan en in het nieuwe systeem het voor de buitenaanvallers nog zoeken is naar de nieuwe positie in het veld. Deze set moesten we snel vergeten. Dunamis won verdiend en er restte ons niets ander om daarin te berusten.

Vanuit de kleedkamer kreeg Kermit alweer praatjes en dacht hij zelf dat hij woensdag tegen Via wel weer kon aantreden. Bij zware blessures zie je wel vaker dat de persoon in kwestie wartaal gaat uitslaan en gaat ijlen, maar in het geval van Kermit leek het wel alsof hij dit met zijn volle verstand zei. de volgende morgen werd pijnlijk duidelijk dat de enkel van kermit qua omvang was verdubbeld en dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was om uitsluitsel te geven ofdat deze was gebroken. Gelukkig was dit niet het geval maar er werd wel duidelijk dat we de inzet van kermit de komende weken moeten missen.

Na afloop werd de sporthal getroffen door een enorme penetrante lucht welke rondom de vrouw van Gonzo hing. Enige verduidelijking kwam nadat er uit de handtas van mevrouw Gonzo een grote plastic bak met uitjes verscheen welke op verzoek van Gonzo waren meegenomen om frikadellen speciaal te kunnen creëren welke vervolgens met veel smaak werden gegeten door de muppets. de bardienst werd afgesloten door Sam the Eagle, Tanimal en Koekiemonster. De map met wedstrijdformulieren werd vergeten maar de bar werd gelukkig wel aangevuld. Een handeling waar de heren van de badminton overigens nog een keer uitleg over moeten krijgen.

A.s. woensdag de kraker tegen Arkel welke inmiddels getraind worden door Ko. We zullen zien of Ko alle geheimen van de Muppets heeft prijs gegeven en of Via zich hierop heeft voorbereid.

Add Comment