/  Heren2   /  Vridos Heren 2 – Benevia 4

Vridos Heren 2 – Benevia 4

Afgelopen Zaterdag 14 December was het al weer de laatste wedstrijd van de 1e helft van de competitie en moesten we aantreden tegen het op de 8E plaats staande Benevia 4.
Nadat we de vorige wedstrijd met 3-2 gewonnen hadden van WHV 4 waar we een mooie voorsprong van 2 gewonnen sets hadden  laten liggen in de 3 en 4e set heeft Krijn ons de training voorafgaande aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag  weer even op scherp gezet en geeist dat we de volgende 4 tot 5 wedstrijden zeker met 4-0 moesten gaan winnen.
Helaas is dat niet helemaal gelukt en is de wedstrijd met 3-1 gwonnen van Benevia 4.
De eerste 3 sets begonnen we steeds met een achterstand maar werd er even in het midden van elke set  aangezet en wat extra krachten aangesproken en kwamen de volgende uitslagen op het scorebord te staan: 1e set 25-19, 2e set 25-18, 3e set 25-11. Dus werd er in de 4e set voor de extra punten gestreden maar had blijkbaar de extra aangesproken krachten in de eerste 3 set te veel van iedereen gevraagd en werd helaas deze set met 21-25 verloren en ging de tegenstander toch nog met een goed gevoel naar huis, want zij hadden toch maar een setje afgesnoept van de koploper van de competitie.
De volgende wedstrijd is op vrijdagavond 10 Januari tegen Next Volley Dordrecht.
Vanaf deze plek wens ik iedereen namens Heren 2 de Beste Wensen voor 2014.