Vridos

  /  Jongens CMV N5   /  Vridos heer en meester op CMV niveau 3!

Vridos heer en meester op CMV niveau 3!

Groot-Ammers – Eindelijk een keer uitslapen! Waar de jongste volleybaltalenten normaal gesproken voor dag en dauw door de straten van Giessenburg scheuren om nog net op tijd te verzamelen bij de sporthal, hoefde de kinderen dit keer pas om half 9 te verzamelen. Menig dorpsgenoot keek daarom ook vreemd op toen het één na de andere kind arriveerde bij onze hal: “Gebeurt dit vaker?” “Ja, maar normaal gesproken zijn we rond dit tijdstip al lang en breed vertrokken naar het CMV toernooi!” De meiden van de gym wisten zelfs niet wat ze zagen: “Gaan jullie allemaal mee?” Nee hoor, niet om te gymmen, maar het was tijd voor een lekker potje CMV-volleybal in Groot-Ammers.

Dat de kinderen uitgeslapen waren was direct te merken! De ene na de andere mooie service werd afgeleverd en menig balletje werd zonder pardon uit de pass afgevangen door een medespeler. De tegenstanders werden achter elkaar uit het veld gegooid en zelfs een onterecht gelijkspel werd door de strijdbare speelsters aangevochten. Zou dat de reden geweest zijn waardoor de teams van coaches Celeste en Naomi beide de nummer één positie in hun poule wisten te bemachtigen? Vridos 2 en Vridos 4 bereikte ongeslagen de eindstrijd op niveau 3e n dus zijn ze klaar voor de overstap naar niveau 4! Gefeliciteerd!

Ook bij de jongens van niveau 3 liep het gesmeerd. Wel moesten ze nog even wennen aan het team, maar nadat de eerste wedstrijd nipt was verloren wisten ze keer op keer een mooie strijd te leveren. Serverend op lege plekken en na een aantal mooie passes wisten de jongens uiteindelijk een tweede plaats binnen te slepen! Het team van niveau 2 deed het, door een wisselende teamindeling, even wat wisselvalliger. Toch werden er een aantal mooie services afgeleverd en actief verdedigt door de kids!

Na een succesvolle eerste ronde was het voor de meeste kinderen gedaan. Dit keer niet terug naar bed, maar uitgerust de dag te gemoed! De meiden voor niveau 4 waren ondertussen echter gearriveerd en onder leiding van coach Vincent Wols hebben zij, volgens de overleveringen, een aantal wedstrijden nipt weten te winnen! Goed gespeeld dames! We zijn benieuwd of jullie tijdens het volgende toernooi, op 6 april in Dordrecht, waar we alleen met één team op niveau 4 uitkomen, een plaatjes kunnen bemachtigen voor het regiotoernooi op 27 april.

Team van het toernooi: Vridos 4 (Alinda, Natalie, Amarah, Noa, Dorissa).

Add Comment