/  Heren3   /  Vridos H3, laatste wedstrijden

Vridos H3, laatste wedstrijden

Vridos H3 – Podarwic

Zaterdag 17 maart zonder dirk zonder Gerrit en zonder Mathijs, maar met Lenn en met Krijn wordt de wedstrijd begonnen. Er waren dus een aantal wijzigingen in de opstelling. De 1ste set begon aardig gelijk maar Podarwic wist op aardige voorsprong te komen en met de stand 17-23 was het bijna gedaan. Maar Vridos wist goed terug te komen tot 24-23 en het bleef spannend. Met nog 1 punt te gaan voor Vridos werd de stand 24-24 maar door de mooie rally’s van Vridos wisten we te winnen met 26-24. De 2e set bleef de opstelling hetzelfde en weer bleef het aardig gelijk maar Vridos kwam op dreef en wist uit te lopen en te winnen met 25-21. Ook de 3de set werd er niks gewijzigd aan de opstelling en met 2 sets op zak gingen we vol vertrouwen de 3e set in en met veel lol met de tegenstander werd ook deze set gewonnen met 25-20. De 4de set was vridos weer goed bezig en wisten we podarwic helemaal gek te maken en zo de set snel te pakken met 25-21. Dit was de 2de overwinning met 4-0 op rij en staan we safe op de 4e plek

Spirit – Vridos H3

Op weg naar Barendrecht naar de wedstrijd tegen de nummer 5 en wij nummer 4. Er moest dus gewonnen worden. En het liefst met 0-4. Vol vertrouwen werd de eerste set in gegaan maar al snel kwamen we op achterstand. Spirit stond 5 punten voor maar snel werd er weer gevochten voor de punten en wisten we de set te winnen met 22-25. 2de set begon weer met een achterstand maar Vridos raakte op dreef en wist met een stel hele goede services de set snel af te maken. Uitslag 16-25. De 3de en 4de set wist Vridos het af te maken door goed spel en de gaatjes te vinden bij de tegenstander. Maar ook het handballen van de middenaanvaller van de tegenstander werd goed afgeblokt en verdedigt. Uitslag 18-25 en 16-25. De wedstrijd werd gewonnen met 0-4 en vrij makkelijk ook.

Volley Meerkerk – Vridos H3

Zaterdag wedstrijd tegen volley Meerkerk. Bij aankomst begon er gelijk een wedstrijd dames 2de divisie, maar Vridos wist de aandacht zo veel mogelijk bij der eigen wedstrijd te houden en de eerste set wist Vridos vrij makkelijk te winnen met 11-25. De 2de set werd er te makkelijk gedacht en wist Meerkerk punten te pakken maar toch wist Vridos de set te winnen met 24-26. De 3de set was Vridos wakker geschut dat Meerkerk niet van plan was om te verliezen. Na een spannend begin maakte Vridos het af met 22-25. De 4de set verliep heel moeizaam en Meerkerk wist alle gaatjes in de opstelling van Vridos te vinden en de set te winnen met 25-20. Na spannend einde gingen er 4 punten mee naar Giessenburg.