Vridos

  /  Heren1   /  Vridos H1, de stilte overheerst na het treffen met Fusion H4 (3-1).

Vridos H1, de stilte overheerst na het treffen met Fusion H4 (3-1).

Rotterdam – … geen woorden voor, er valt wederom een stilte, een stilte die steeds eerder lijkt in te vallen en met de week overweldigender wordt. Hoe zoiets kleins zo krachtig kan zijn, mensen over de gehele wereld maken er hun standpunt mee, bewaren er hun geheimen en laten zien hoe sterk ze zijn. Anderen gebruiken het juist om te overdenken, stil te staan bij wat gebeurd is of juist om hun verdriet te verwerken. Een stilte dus die zo veelzijdig kan zijn, verschillende emoties kan herbergen, maar vooral teruglaat kijken op iets wat gebeurd is.

Was de stilte begin september juist zo confronterend omdat het de dagen daarvoor juist eraan ontbrak en daardoor een gemis te weeg bracht is het twee maanden later juist deze stilte die ruimte bied om teleurstellingen te verwerken en te overdenken. Een stilte die eerst juist zorgde dat we uitkeken naar de volgende ontmoeting terwijl we heden ten dagen juist met angst en beven uit zien naar het weerzien… Zomaar een contrast!

Ja… na afloop van de wedstrijd Fusion H4 tegen Vridos H1kunnen we niet zeggen dat we er niet voor gestreden hebben. Na een twee uur durende wedstrijd (!) lagen de setstanden vier sets lang maximaal 3 punten uit elkaar waarbij er tijdens de laatste set nog op leek dat er een vijfde set nodig zou zijn om de wedstrijd te beslissen. Maar het mocht niet zo zijn, de mannen van Vridos lijken het geluk niet te vinden en zakken steeds verder weg naar een achtste plek op de ranglijst in de tweede klasse. Het enthousiasme, plezier en verstand ontbreekt terwijl iedereen meer bezig blijkt met de ander dan daadwerkelijk zelf in het veld een verschil te kunnen maken. Zomaar een resultaat van een teleurstellend seizoen en de stilte nadien.

Wederom dus een teleurstelling voor de mannen van Vridos waardoor de stilte overheerst. We durven elkaar niet eens meer aan te kijken terwijl iedereen blijkt te weten waar het aan ligt… Als fanatiek verhaaltjesschrijver kan ik echter niets melden over de bevindingen van de nabeschouwing en de vorige-keer-was-ik-goed verkiezing. Er zullen roerige zaken besproken zijn in de kantine onder het genot van luchtige drankjes, maar aan mij bleek de taak om elders toch nog wat punten en eer te behalen met de meiden van Vridos…

Oow…trouwens, het verslag van vorige week: we hebben verloren, 3-1.

Add Comment