Vridos

  /  Heren1   /  Vridos H1 buigt neer voor Benevia H2 (3-2)….

Vridos H1 buigt neer voor Benevia H2 (3-2)….

Terneergeslagen! Met het hoofd gebogen en stilletjes in een hoekje van de kleedkamer, hopend dat het niet opgemerkt wordt. Een traan rolt over zijn wang en valt samen met de laatste hoop in duigen op de kleedkamervloer. Soms wil je er gewoon even niet zijn. Vragen dwalen door zijn hoofd, wat heeft het nog voor zin…, hoe moet ik dit thuis tijdens het eten uitleggen? En wat zal mijn grootste idool Stan er wel niet van vinden? Zelfs grote mannen kunnen soms klein zijn… Maar dan plots trekt er iemand aan zijn shirt, worden zijn schoenen ontbonden en spreekt Wouter de bemoedigende woorden: “Het geeft niet Erik…, kom we gaan douche!”

Nee we laten nooit iemand in de steek! Daarvoor zijn we een team! Daarvoor zijn we vrienden door onze sport! De rest van het team staat ondertussen al wel uitgebreid en al lachend onder de douche de blamage van deze zaterdagavond van zich af te wassen, maar Wouter laat zijn grote hoop en idool Erik niet in de steek en weet het voor elkaar te krijgen om de teamcaptain onder een warme douche te zetten. Hij zit er duidelijk doorheen, maar als team moeten we verder…! Zodra het warme water zijn lichaam raakt begint de verslagen man zijn relais, hoe komt het? Hoe had dit kunnen gebeuren en hoe nu verder? Duidelijk is wel dat de mannen van Vridos H1 door het verlies tegen de nummer 11 uit ’s Gravendeel de laatste kansen op de titel of de tweede plaats met recht op promotie hebben laten vallen. Natuurlijk, er is maar een verschil van 6 punten met de nummer 1, maar het begint er op te lijken dat de mannen van Vridos de zevende plaats steeds steviger in handen krijgen. De concurrentie is immers moordend… Terwijl Erik mede door de troostende woorden van Wouter en de grappen over Marijn een beetje blijkt bij te komen heeft wannabe teamcaptain Slavincie zich ondertussen ontfermt over wonderdokter Dre welke beaamt dat als hij begint te lopen het eind zoek is…

Ja het moge duidelijk zijn dat de wedstrijd Vridos H1 tegen Benevia H2 niet het gewenste resultaat bracht en onze Giessenburgse mannen tegen alle verwachtingen in een 3-2 nederlaag leden tegen het lagergeklasseerde Benevia. De mannen begonnen enthousiast aan de wedstrijd, maar al snel keken de heren in de eerste set tegen een achterstand aan en bleek Slavincie maar niet in staat om de laatste bal te scoren (voorafgaande aan de wedstrijd was het zelfs al even zoeken naar zijn wonderkousen….). Zou de wisseling van spelverdeler zijn tol eisen? Na weken van afwezigheid bleek mmM, alias machtig mooiboy Marijn, eindelijk terecht…de verleidingen van Facebook, Tinder en Nienke S. werden hem blijkbaar even te veel en zodoende zonderde hij zich tijdelijk af in Alpen. Desondanks wist hij Wouter weer in staat te stellen om torenhoog boven de blokkering van Benevia uit te stijgen, alsof ze al jarenlang samen spelen (note: Wouter en mmM spelende al sinds de C-jeugd samen, totdat hun wegen na een kort avontuur met het toenmalige heren 3 scheiden). Zelfs de verdedigers van Benevia moesten er bijna om lachen, of waren het tranen van verdriet? “Hebben jullie het filmpje niet gekeken?” En zo klonk het in het veld, onder de douche en aan de bar telkens weer over het filmpje van Dre. Het mocht echter niet het gewenste resultaat opleveren en mede door de druk die Benevia uitoefende via een uitblinkende diagonaalaanvaller moest Vridos uiteindelijk in de een allesbeslissende vijfde set de winst afstaan…

En dus trokken de ooit zo grote mannen zich in mineur terug in de kleedkamer, hoe kon dit ooit gebeuren? Hadden we toch de oudjes weer hun complot uit moeten laten spelen? Hadden we toch Slavincie aan de bal moeten laten? Waren Patrick en mmM door de verleidingen van hun dates niet in staat hun (spier)ballen te tonen? Of werd het veelvuldig bijklussen van de buitenaanvallers het team fataal? mmM heeft in ieder geval al aangegeven op zoek te gaan naar klussers om de mannen te ontzien en hiervoor tijdelijk zijn Tinder-profiel aangepast en raad eens met wie Facebook dit keer voor hem op de proppen komt: …. KEVIN! Verder hopen we wel dat BKR de escapades van Erik vergeeft, de bewuste man wist even niet wat hij deed toen hij plots buiten de deur at… hij had niet eens honger….

Al met al dus weer een bewogen en vooral teleurstellende week…. De mannen zullen donderdag weer hard aan de slag moeten om volgende week zaterdag 5 maart om 17:15 weer vol vertrouwen aan de start te kunnen staan voor weer een wedstrijd!

 

———–
UPDATE: Vridos H1 heeft besloten bezwaar aan te tekenen tegen de uitslag van afgelopen zaterdag. Na onderzoek blijkt dat er minimaal 1 en mogelijk 2 spelers van Benevia H1, uitkomend in de promotieklasse, onterecht deelname aan de wedstrijd en zodoende 3 broodnodige punten voor de mannen afnamen. We hopen op oprechte excuses van de tegenpartij!
———–

Au21ESqmCGk7KrH9YMb1zPsHD88LFT5zKioftoKpEMuU

Add Comment