/  Dames1   /  Vridos D1 pakt 4 punten tegen Sliedrecht!

Vridos D1 pakt 4 punten tegen Sliedrecht!

Onze derde wedstrijd, 24 oktober in eigen huis. Nadat we vorige week met 0-4 terug naar huis zijn gekeerd hebben we afgelopen donderdag hard getraind op een rustige – remmende pass. In set 1 begonnen we onrustig en miste we een stukje zekerheid. Na een peptalk van Ko konden we er weer tegenaan! De onzekerheid verdween en wij kregen mooie aanvallen. Uiteindelijk verloren we deze set nipt met 23-25.

De tribune was ondertussen aardig gevuld en de trom was duidelijk aanwezig. We vergaten het set verlies en maakte ons klaar voor de volgende set. We werden enthousiaster en gingen netter passen. De oefeningen van afgelopen donderdag bleken zijn vruchten te hebben afgeworpen en kregen meer zekerheid! Onze aanvalsters werden door spelverdeelster Annelies goed bereikt. En toen, kwamen we achter, we gaven ons spel uit handen… tijd voor actie bij Vridos! En daar was onze Maike, met een fantastische serviceserie! De druk werd opgevoerd en gingen onze tegenstander voorbij. We gaven deze set niet meer uit handen. Winst voor Vridos: 25-18.

We kregen wederom de tip van Ko om ons eigen spel te blijven spelen voor de derde set. In het begin lukte dit aardig, maar Sliedrecht Sport ging ons voorbij en kwam op een kleine voorsprong. Op voor een nieuwe peptalk, we herpakte ons en vochten voor iedere bal! We wonnen ook deze set, 25-21. Stand: 2-1 voor Vridos.

De vierde set gingen we in met vertrouwen en PLEZIER. De passing ging goed, er werd netjes opgezet en buitenaanvalster Diana werd goed bereikt. De hé hoppa’s vlogen weer door de zaal. Net als in de voorgaande sets zakte we ook hier weer in. Bij 22-22 was het tijd voor een time-out, de rust mocht weer terug in het spel komen. De druk werd nog wat verhoogd toen H3 zich in de zaal betrad om te spelen. We speelde ons eigen spel weer. Het werd ontzettend spannend, maar ook deze set wonnen we, 27-25. 3-1 winst voor Vridos!

Onze volgende wedstrijd: zaterdag 31 oktober wederom in eigen huis, 17.15 uur.