Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV succesvol op het toernooi van Volley Meerkerk

Vridos CMV succesvol op het toernooi van Volley Meerkerk

Meerkerk – Nog een “kater” van oud-en-nieuw? Trillende benen van vermoeidheid? Of wilde hun papa en mama gewoon nog even uitslapen? Wat het geweest was zullen we nooit weten, maar feit blijft wel dat de een na de andere zich afmeldde voor het eerste toernooi van het nieuwe jaar! Gelukkig wist trainer Wouter nog net op tijd wat extra speelsters in het gareel te krijgen zodat Vridos weer op volle sterkte aan zou kunnen treden bij het CVM-toernooi van Volley Meerkerk! En met succes!

De jongens van Vridos CMV niveau 2 onder leiding van coach Tirza (MB) deden hard hun best, probeerde net wat slimmer te zijn dan de tegenstander en waren vooral heel erg bewust bezig met het spelen van wedstrijden. Echter moesten ze in de eerste wedstrijd al nipt het meisjesteam van niveau 2 langzij laten komen. Ondanks de 4-0 achterstand wisten de drie meiden met medewerking van coach Ilse  (MB) de wedstrijd nog naar een 4-4 gelijkspel te trekken! Uiteindelijk dus net een punt tekort waardoor de jongens op een mooie derde plek wisten te eindigen!

De meiden van CMV niveau 3 onder leiding van Laila (MA) hadden zelfs even wat extra steun ingeroepen. Samen met Lise Smits en Eliseba van Zuthem wisten de meiden een prachtige eerste plaats te bemachtigen waarbij ze WHV zelfs met dubbele cijfers (lees 10-0) wisten te verslaan! Ilse, Amber, Eliseba en Lise, gefeliciteerd!

De volgende ronde wat het tijd voor de meiden van niveau 4, Laila hielp de meiden weer door een aantal mooie wedstrijden! Veel werd er gewonnen maar soms toch nipt verloren waardoor Jente, Eliseba, Lise, Amber, Lorianne en Yasmin uiteindelijk een mooie derde plaats wisten te behalen. Volgende keer nog even wat meer afstemmen met elkaar en dan doen we nog een keer mee op dit niveau!

 

IMG_4474 IMG_4477 IMG_4478 IMG_4479

Add Comment