Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV succesvol op het toernooi bij WHV

Vridos CMV succesvol op het toernooi bij WHV

Asperen – Het programma wordt steeds intensiever, toernooi na toernooi volgt zich op maar de jeugdige volleyballers van Vridos lijken daardoor juist steeds beter in het ritme te komen! Of was het toch het extra leuke toernooi vorige week wat na nog een week hard trainen zijn vruchten begon af te werpen! Feit blijft dat Vridos afgelopen zaterdag buitengewoon succesvol bleek te zijn door er op zowel niveau 2 als 3 met de eerste plaats van door te gaan, terwijl op het hoogste niveau een prachtige tweede plaats werd bemachtigd onder leiding van CMV-coach Laila van Pelt!

Natuurlijk was er diezelfde dag nog het grootse tweejaarlijkse evenement van de gymafdeling, maar Femke en Kristien lieten zich daarvoor niet uit het veld slaan. Eerst nog even wat wedstrijdjes volleyballen met hun vriendinnen Lynn en Evy zodat ze extra fit later die dag hun danspasjes zouden mogen wagen. Onder leiding van een nieuwe coach uit de Meisjes B, Ilse …, ja een andere Ilse… speelde de meiden mooie wedstrijden, werd er gestreden en zelfs een partijtje gewonnen zodat ze uiteindelijk een mooie vierde plaats wisten te bemachtigen. Het tweede team op niveau 2 had er duidelijk meer moeite mee….eerlijk is eerlijk, het team had er misschien wel een talentje bij welke mede aangestuurd werd door zijn zus, personal coach en teamcaptain van het veld Berith Donk, maar winnen bleek telkens lastig. Toch lukte het de laatste wedstrijd wel en werden ze daardoor verrassend eerste in hun poule! Een overwinning die in huize Donk zeker gevierd zal worden, nadat vader Erik als coach duidelijk alle eer wilde opstrijken. Ook het team op niveau 3 wist onder leiding van Laila succesvol te zijn. Ondanks dat Berith ditmaal haar broertje moest begeleiden, wisten Amber, Sander, Thijmen, Sem en Floos maar 1 punt tegen te krijgen en zodoende een mooie plaats wisten op te eisen. Iets wat ze later op niveau 4 met Berith bijna weer lukte!

Kortom een succesvolle editie waarna we ons hoopvol kunnen richten op de volgende editie over twee weken in eigen huis! 20 februari organiseert Vridos namelijk voor de tweede keer dit jaar het CMV-toernooi voor de Alblasserwaard. Veel nieuwe kinderen zullen voor het eerst deelnemen en een aantal andere kinderen zullen een stapje hoger gaan spelen! Succes alvast!

As0WQchJ88biCU05WWj3QRGL6EZe80jn8yZLUbFeZiyT

Add Comment