Vridos

  /  Jongens CMV N5   /  Vridos CMV speelt goed op druk bezocht CMV toernooi.

Vridos CMV speelt goed op druk bezocht CMV toernooi.

Giessenburg – Eens in het jaar is het zover! De jeugdleiding mag een keer extra vroeg uit de veren, want alles moet tiptop in orde zijn. Vele vrijwilligers zijn opgeroepen om koffie te zetten, tosti’s te bakken en limonade te schenken, maar vooral om het toernooi in goede banen te leiden. Vridos organiseert namelijk het CMV toernooi in eigen huis! Voor de kinderen eindelijk eens een thuistoernooi. En met succes, het toernooi werd met ruim 200 kinderen druk bezocht en de vijf CMV-teams van Vridos speelden mooie wedstrijden!

Het eerste team op CMV niveau 2 bestond uit een gezonde mix van nieuwkomers en oudgediende. Natalie, Ilse, Fleur en Lorianne wisten na een wat onwennige eerste wedstrijd de andere vier wedstrijden mooi te winnen en zo uiteindelijk, onder begeleiding van coach Lennert Buijk, te eindigen op de tweede plaats! #trotsetrainer!

De drie teams op niveau 3, te weten het jongensteam bestaande uit Aron, Sam, Toine, Jurrian en Jari en de twee meisjesteams, wisten allen enkele wedstrijden op inzet en techniek te winnen! Vooral Amarah en Alinda streden prachtig om de winst en ook Toine van Houwelingen hield de wedstrijd op inzet mooi gaande. De teams wisten alle drie uiteindelijk keurig in het middensegment te eindigen!

Het vijfde team was na een lange afwezigheid eindelijk weer terug op niveau 4! Wel werd al snel duidelijk dat er nog veel getraind moest worden om het niveau goed onder de knie te krijgen. Onder leiding van coach Naomi was het de eerste wedstrijden nog even wennen, maar uiteindelijk wisten Hannah, Imke, Jantine, Gabrielle en Dorissa een mooie toernooi te spelen en goede tegenstand te bieden aan de andere teams uit de regio.

Een succesvol toernooi dus, natuurlijk was het voor de jeugdigen van Vridos lastig, maar door goed strijden wisten ze zich goed staande te houden tussen de concurrenten uit de regio! Nog even verder trainen en we zullen zien wat de meiden en jongens op 23 maart kunnen neerzetten tijdens het volgende toernooi in Groot-Ammers. We zijn hoopvol!

Speelster van het toernooi: Alinda van Genderen

Add Comment