Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV heer en meester op niveau 3

Vridos CMV heer en meester op niveau 3

Hendrix-ido-Ambacht – Afgelopen zaterdag was het weer zover, een koude zaterdagochtend maar de jongste volleybalspelers van Vridos deinsde er niet voor terug! Allemaal weer vroeg uit de veren om aan te treden op het CMV toernooi van Vollido in Hendrix-ido-Ambacht. Begeleid door Jaimie, Ilse, Laila, Wouter en een colonne auto’s met chauffeurs trokken de vijf teams op pad naar het uiterste van de regio voor weer een treffen waarbij de drie teams op niveau 3 respectievelijk eerste, tweede en derde wisten te worden! Hieronder de belangrijkste CMV-feitjes op een rij, wist u dat….:

… Vridos ditmaal met 5 teams deelnam aan het toernooi? Zij zich hiermee kunnen meten met Sliedrecht, Dordrecht, Groot-Ammers en Meerkerk.
… Kwantiteit altijd voor kwaliteit zorgt en de CMV dus een hoopvolle toekomst bied voor Vridos?
… Er dit seizoen al 12 nieuwe CMV-leden bij zijn gekomen? Sverre Donk het jongste lid van Vridos is en nog maar 5 jaar oud is? Hij altijd heel goed op let tijdens de lessen?
… Laila van Pelt vroeger zelf meedeed aan de CMV-toernooien? Zij toen ook getraind en begeleid werd door Wouter Slob? Ilse, Ilse en Jaimie overigens nu ook les krijgen van Wouter? Alle jeugdleden van Vridos dat eigenlijk wel gehad hebben?
… Ilse de Kreij Sverre, Ziva en Willem mee hielp op niveau 2 omdat ze twee maanden geblesseerd is geweest? We eigenlijk nog nieuwe kinderen zoeken voor CMV niveau 2 omdat het team anders te klein wordt…? We Linde Koekkoek al gepeild hebben om te komen trainen en ze hiermee de derde en laatste telg zou zijn van de familie die aansluit bij ons?
… Sander Vos bij de jongens op niveau 3 meedoet om ze te helpen? Maar hij zelf waarschijnlijk op niveau 5 kampioen gaat worden?
… Lynn Kruiswijk geblesseerd was afgelopen zaterdag? Maar ze toch mee ging omdat het zo gezellig is?!
… De tegenpartij een bal van Niek de Kreij goedkeurde omdat hij deze zo waanzinnig goed van de grond hield? Jarnik Buchner hem dankbaar was omdat hij de bal goed passde?
… Een aantal kinderen van niveau 3 ook met niveau 4 meedoen om extra te oefenen? Het spelletje bijna hetzelfde is, maar dat de bal er wel bovenhands overheen gespeeld moet worden? We hier volgend jaar pas op gaan trainen?
… Vridos kans maakt om deel te nemen aan het regiokampioenschap op niveau 4? Zij hiervoor de komende drie toernooien extra hun best gaan doen?
… Vridos ook de meeste CMV-jongens heeft van de regio? Iedere club zich afvraagt hoe dit komt?
… We dankbaar zijn dat de ouders zo graag meegaan naar de toernooien!

 

At8TibRaL8xwgssJGp7Z5eUJHakNLysxBynWEFDxZygL

Add Comment