Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV 4 winnaar op eigen CMV toernooi

Vridos CMV 4 winnaar op eigen CMV toernooi

Giessenburg – Afgelopen zaterdag, vroeg in de ochtend arriveert de ene na de andere speelster van Meisjes B. Hebben jullie een wedstrijd wordt er gevraagd. Nee! We vinden het gewoon leuk om te helpen en jullie te coachen tijdens de toernooien. Want inderdaad, afgelopen zaterdag organiseerde Vridos voor de tweede keer dit seizoen het CMV toernooi voor niveau 2 tot en met 4 voor de regio Alblasserwaard. Kortom weer een grootse drukte op deze vroege morgen in Sporthal Neerpolder.

De jongens en meiden van CMV niveau 2 en 3 begonnen vol enthousiasme en spanning aan het toernooi! Het was voor de kinderen van niveau 2 namelijk het eerste toernooi, terwijl de kinderen van niveau 3 eindelijk een niveautje hoger mochten! Kortom even wennen, maar tegelijkertijd gaaf omdat thuis te mogen proberen. Is er in ieder geval toch nog iets vertrouwd! Willem, Sverre, Ziva en Faye speelde onderleiding van Bran op niveau 2 mooie wedstrijden en wisten geregeld een puntje te halen waardoor ze uiteindelijk een mooie vierde plaats wisten te bemachtigen. De jongens onder leiding van Ilse en de meiden onder leiding van Laila wisten op niveau 3 ook geregeld tot scoren te komen en het spannende onderlinge partijtje eindigde in een tevreden gelijkspel! Daarna bleek het tijd voor de teams van niveau 4, waarbij Vridos uitkwam op het hoogste niveau. Het mixen van niveau 5 spelers met spelers van niveau 3 bleek een leerzaam succes en zodoende wist iedereen mooie wedstrijden te spelen waarna het team van Sander, Sem, Amber en Berith keurig een eerste plaats wisten te bemachtigen!

Al met al dus een leerzaam en spannend toernooi met veel mooie wedstrijden en hoopvolle resultaten welke we mee zullen nemen naar het volgende toernooi! Zaterdag 5 maart zullen we er weer bij zijn met weer een talentvolle selectie bij het toernooi van Vollido.

AglDmzsw-CMhD8B0V7Dok3N7LN4IwuoEwtqxGW_2DmIU AiLVN7DHploGmuveIUy7pOGVVhXdAWaw_XFwurPPmtIF AjnesPqk9Noh9nzjiphTuojQE0tsm_v4z6W_6pZe-zcP AlUNDRZ6ECsNuy9RHAtGDlOS8tI8MytU7Dusft8hIYH2 AmNDzMUSXdIsCn6_JgnJKp2blEUMKy1d0htR06OZHx6h AsNGIVa3KyEfzf6Zy2U8eGF1vgL3avuFeAfSUiP_4k4KApGci1sj7hJ6jHskNyY7jg9dV5uUItKY3-ZXv0SOCs3i AucroJxg0_BvWd26MaHHjt8TID4aWiHrsVug37GNswKb

Add Comment