Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV 4 nipt tweede in strijd om kampioenschap

Vridos CMV 4 nipt tweede in strijd om kampioenschap

Gorinchem – Meedoen is belangrijker dan winnen, maar verliezen omdat je niet meegedaan hebt voelt al helemaal zuur. Lang was het namelijk onzeker of de selectie van CMV 4 hoog zich namens de Alblasserwaard wel geplaatst zou hebben voor het rayonkampioenschap. Totdat vanuit Gorinchem de langverwachte uitslag van het laatste CMV toernooi van seizoen 2015-2016 komt… Vollido wist eerste te worden en dat betekend dat ondanks dat Vridos en Vollido beiden 9 punten behaald hebben de mannen van Vridos zich niet geplaatst hebben voor het toernooi. Hadden ze toch maar mee moeten doen? In ieder geval willen we Vollido via deze weg feliciteren met het resultaat!

De andere teams wisten namens Vridos overigens wel weer succesvol bezig te zijn en mede door de goede begeleiding van de dames mooie wedstrijden neer te zetten. De kinderen van CMV niveau 2 wisten mede door de inzet van Femke, de begeleiding van Jaimie en het mooie serveren van Pepijn een keurige derde plaats binnen te slepen. Het team op CMV niveau 3 laag met Jarnik, Niek, Jelle en Eliseba wist door uitmuntend te passen zelfs ongeslagen kampioen te worden. Dat terwijl de meiden van CMV niveau 3 hoog toch wat meer moeite bleken te hebben met de eigen service. De laatste wedstrijd wisten de meiden onder toeziend oog van Laila nog te winnen waardoor er na weken van mooie resultaten het seizoen toch anders afgesloten moest worden. De tweede ronde nam alleen de selectie van CMV niveau 4 laag deel aan het toernooi onder leiding van Laila. Waar de meiden en Jelle de vorige keren nog moeite hadden met het hogere niveau wisten ze dit keer een aantal wedstrijden te winnen, waarbij ze zelfs een grote overwinning van 23-03 wisten te boeken op WIK-Unive met een mooie derde plaats als resultaat!

Al met al, ondanks dat de mannen van CMV 4 er zo op gehoopt hadden, weer een mooie afsluiting van het seizoen. De CMV-toernooien zitten er op en we zullen in het nieuwe seizoen met een vernieuwd imago ten tonele verschijnen. In ieder geval alle kinderen, coaches, trainers en vooral ook ouders bedankt voor alle support!

Processed with VSCO with p7 preset

Add Comment