Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV 3 geeft alles en laat niemand voorbij!

Vridos CMV 3 geeft alles en laat niemand voorbij!

Papendrecht – Alles lijkt mee te zitten! Ondanks de keiharde voorbereiding, uren van training en telkens weer die inzet tot het bittere eind is het altijd maar weer hopen dat het geluk aan jouw zijde is… Afgelopen zaterdag bleek dat eindelijk het geval, van een uurtje extra uitslapen tot zelfs de nachtvorst die uitbleef! Kortom ideale omstandigheden voor weer een sportief CMV-toernooi, ditmaal in Papendrecht. Vridos jongste volleyballers traden deze morgen aan met wederom vier teams onder leiding van trainer Wouter Slob en coaches Ilse van Dijk en Laila van Pelt voor weer een mooie ochtend!

En dat bleek, ondanks dat de sporthal verstopt bleek, de navigatiesystemen nog moest wennen aan het late tijdstip en de jongens vanwege het slaperige gevoel pardoes het naastgelegen hotel in wandelde stond Vridos op tijd aan de startlijn voor de eerste wedstrijden. De jongens van niveau 2 (overigens zo’n beetje het enige volledige jongensteam dat de CMV toernooien telt) met Luuk, Pepijn, Jarnik, Bram en Niek wisten onder leiding van Ilse weer mooie wedstrijden te spelen, maar verzaakte vooral net wat slimmer te zijn. De bal werd nog te vaak richting de speelsters van de tegenstander gegooid waardoor deze instaat werden gesteld om te scoren. Toch werden deze nederlagen afgewisseld met mooie overwinningen waardoor de mannen uiteindelijk net als de meiden van niveau 2 (Lynn, Floos, Kristien en Femke) die toch wat degelijker speelde op een gedeelde vijfde plaats uit kwamen.

Vervolgens voegde Floos zich bij haar teamgenoten van niveau 3 die onder begeleiding van Wouter al redelijk warmgespeeld waren en zodoende waren ook zij klaar voor hun wedstrijden. Wisten ze nog even in de voorbereiding wat mooie passes te verzorgen vanuit de smashes van Wouter en dus bleek niveau 3 eigenlijk een eitje! Wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen door Floos en consorten waarna na de vijfde wedstrijd bleek dat ze glansrijk eerste geworden waren… op naar de huldiging! “Met op de eerste plaats Vridos niveau 3!” Daar sta je dan eenzaam, notabene als debutant van de dag op dat niveau… “Heb jij in je eentje gewonnen?” vraagt de mevrouw van de wedstrijdleiding aan Thijmen Verspuij! Trots, schud hij nee maar zijn teamgenoten Berith, Floos en Amber zijn al weer door naar niveau 4.

Toch nog maar even een ererondje over het veld, zwaaien naar Berith, Floos, Amber die aangevuld met Yasmin en Isabella alweer de volgende wedstrijd op niveau 4 spelen. Maar het gebrek aan pauzes blijkt zijn uitwerking te hebben, of hebben Berith, Floos en Amber alles gegeven voor het kampioenschap op niveau 3? Vele malen kwamen de meiden tot mooie rally’s maar de tegenpartijen bleken net te sterk en telkens weer nipt te winnen van de meiden! Waardoor zij uiteindelijk vijfde eindigde in hun poule!

 

As7iHS0Vdqq94dsDfhSD4ovQQjFhhYixnl-B-bsLaZIs AsUmooPYKvCsuDnQ0AF4iJhBk0R7LOdW5RJRY3b-Qe0J At8TibRaL8xwgssJGp7Z5eUJHakNLysxBynWEFDxZygL AoQfJh8emECW5An3fQfV22LS7owMd6FLcWFSCGTjJqkC Agj7erWBW_kYa2J4sTUDYeOSZHAQFc0jfXCFactiB6KO ArvGIEQPsyLLiTPoj_nkUb1TZUun9ZqT75KtoqxgLzS1 Aov3EJ-GwDiAvn_HT9L5eFdu9MuQGx55uJCOkYe5YYGp

Add Comment