/  Heren2   /  Vridos 2 – Vovero 2

Vridos 2 – Vovero 2

(Ik zal het maar alvast verklappen, de 10e overwinning op rij is een feit!)
Vovero had de thuiswedstrijd tegen Vridos met 0-4 verloren, dat vonden ze niet zo leuk.

De 1e set bleven ze toen bij, maar de rest was een walk-over.
Hierdoor waren ze gemotiveerd tot het bot om het nu anders te laten verlopen.
Het begin van de 1e set was aardig en ging het spel gelijk op. Naar het einde toe liep Vridos uit en de 1e set werd gewonnen met 25-16.
Hetzelfde verhaal voor de 2e set. Vridos won met 25-18. Wel werd het spelletje aan het eind
onrustig, daar er snel achter elkaar 2 spelers gewisseld werden. Met deze wisselingen moeten wij mentaal nog beter mee leren omgaan.
Het spel in de 3e set was rommeliger, maar echt het idee dat het fout zou gaan lopen kregen we niet. In de uiteindelijke setstand bleek dit ook, 25-18 winst.
Vovero gaf de moed echter niet op en knokte tot het einde van de laatste (4e) set.
Helaas voor hen moesten ze de overwinning aan Vridos laten en verloren ze met 25-21 de set.

Weer een 4-0 overwinning!
Na de wedstrijd viel het team uiteen in coaches, scheidsrechters, zaalwachten etc…
Gezamenlijk de overwinning vieren zat er niet echt in, maar de spelers die de reservebardienst draaiden hebben uiteindelijk ook de 5e set gewonnen van Vovero.

Zaterdag 23 februari wacht ons de zware uitwedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie, Switch ’89. Is het niet de tegenstander dan is het wel het tijdstip!! ( Wie verzint het nu om 12.30 uur te spelen?)