Vridos

  /  Heren2   /  Vridos 2 – Vollido 5 (video!)

Vridos 2 – Vollido 5 (video!)

Even gingen de gedachten uit naar de uitwedstrijd tegen Vollido 5, afgelopen december in het duistere Hendrik Ido Ambacht . Toen werden er nog mysterieuze “ping-ping” geluidjes waargenomen. Ook deze middag werden er weer onverklaarbare sensaties geconstateerd. Het begon met lichte trilling van de lucht in de verte. Naarmate de wedstrijd naderde, ging de trilling over in een luider rammelende sensatie. Velen in de sporthal keken vertwijfeld om zich heen. Wat zou dit kunnen zijn…..

Toen kwamen de spelers van Vollido 5 de sporthal binnen, en kwam de aap uit de mouw. Het vooruitzicht van de wedstrijd tegen het ongenaakbare Vridos 2 had hen schijnbaar zoveel angst ingeboezemd, dat zij bibberend van angst onderweg waren gegaan naar Giessenburg. De in de sporthal waargenomen sensatie bleek te zijn veroorzaakt door de klapperende tanden en rammelende knieschijven van de tegenstander van Vridos 2, en nam alleen maar in hevigheid naarmate ze dichter bij hun einddoel kwamen:  sporthal Neerpolder ofwel “de slachtbank van Giessenburg”. Reeds vele dappere ploegen hadden hier al hun Waterloo gevonden, en de heren van Vollido 5 verwachtten niet anders. Terecht, bleek al gauw.

De wedstrijd verliep als zovele eerder dit seizoen. Snel, maar niet snel genoeg, nauwelijks de moeite waard om inhoudelijk te bespreken, en vooral met fatale afloop voor weer een  tegenstander van Vridos 2. Gelukkig voor die tegenstander was het enige pijnlijke aan deze wedstrijd het schamele aantal gescoorde punten dat men weer mee naar huis mocht nemen. Vridos 2 ging weer eens met een glorieuze 4-0 met de punten aan de haal. Op naar de volgende wedstrijd, maar eerst nog even (en iets langer) de 5e set spelen in de kantine. En wat denk je? Ook weer gewonnen.

En om met een klassieker af te sluiten: “gelukkig hebben we de foto’s nog”, of in ons geval de film. Als ik Marijn mag geloven: veel kijkplezier gewenst.

Comments
  • 19 maart 2014

    fijn ook dat achtergrond commentaar 😉
    leuk om naar te kijken… en luisteren!

    reply
Add Comment