Vridos

  /  Heren2   /  Vridos 2 – Voleco 5 gehavend maar voldaan

Vridos 2 – Voleco 5 gehavend maar voldaan

Na uitvoerige communicatie, meerdere stops, via vele omwegen kwamen we dan eindelijk aan bij de 3 maenen. Noujaa……. Van “we” was weer geen sprake, Lenn en Lenn moesten deze laten schieten en met Henk uitgeschakeld waren we met 5. Gelukkig was Paul al ter plaatsen maarja,
Die is ook nog niet hersteld, maar daarom hadden we ons speciale wapen weer ingehuurd. Geroemd om zijn fenomenale achterveldse-blokken “thannimal” was weer van de partij en dat maakte het veld compleet. We hadden zelfs onze vaste reserve speler er weer erbij “krijn junior”.
Na even Heren 1 te hebben aangemoedigd ging het omkleed ritueel van start. Nadat liters tijgerbalsem te hebben gebruikt waren we klaar voor de start.
De eerste set was duidelijk gedreven door verse tijgerbalsem het liep gesmeerd, we lieten ons niet afleiden door het iet wat andere spel van de tegenstander. Wel gooide de scheids wat roet in het eten, welke zo zuinig was op het net dat we het niet mochten aanraken… Ook thouche ballen had hij nog nooit van gehoord om over uit en in maar niet te spreken, maar we lieten ons niet gek maken en konden de set afsluiten met 25-16
2de set was ongeveer hetzelfde verhaal, wat punten verloren aan de scheids en aan het “spel” van de tegenstander maar al met al een mooie 25-17
De 3de set was de genadeslag, waarschijnlijk iets uitgesteld door de tijgerbalsem (normaal is de 2de set de genadeslag) we werden trager, minder scherp en moesten het afleggen..
De 4de set moest het dan gebeuren, want ja een vijfde set spelen we graag, maar niet op het veld… We begonnen sterk, speelde ruim zodat ook de scheids het kon zien en waren goed opweg naar de winst, maar iets over de helft (halverwegeeeeeeee) begonnen er hier en daar wat spelers te piepen, er werd zelfs gezegd neem jij al mijn ballen maar over…. Na een paar ballen was het dan zover, gewonnen, eindelijk!

Er werd letterlijk van het veld af gestrompeld, en de bezwete lichamen werden naar de bar gesleept eenmaal op de kruk aanbeland werd er geproost op de overwinning, de 5de set was wederom een makkie.
Toen de eerste lichting aan familie verplichtingen moest gaan voldoen, heeft de 2de lichting de keuken even gekeurd, het resultaat mocht er zijn! Ik kan u melden, de blijfburger is overtroffen! Het duurde wel even maar dat kwam de smaak ten goede…

Na het uitbuiken was het dan tijd voor de douche, maar zie daar maar eens te komen na een lange zit en een 5de set, alle spieren waren koud en verzuurd, gelukkig heeft de douche het een en ander weer opgewarmd en kon de weg naar huis beginnen.
Later die week zal blijken wat voor schade deze genadeslag had aangericht, diverse afmeldingen en zalfjes waren het antwoord.

– Heren 2; gehavend, maar voldaan!

Add Comment