Vridos

  /  Heren2   /  Vridos 2 – Switch’89 3

Vridos 2 – Switch’89 3

En zo zijn we dan aangekomen bij de 3e wedstrijd van het seizoen.

Het is 4 oktober en de wedstrijd staat op het punt van beginnen daar het bijna 20:45 uur is. Op Paul en Vincent na, die beide een blessure hebben opgelopen in de vorige wedstrijd, zijn we compleet. Er zijn dus nog 8 man overgebleven. (Hopelijk vallen er geen blessures vandaag, want voor a.s. zaterdag 6 oktober hebben we maar 6 man!)

De wedstrijd is begonnen, en zoals zo vaak loopt het niet zo lekker in het begin. Helaas kwam er weinig verbetering in, en de eerste set werd met 19-25 verloren. De 2e set verliep eigenlijk net zo beroerd als de eerste set en deze verloren we met 17-25. In de 3e set kwam er een tijdelijke opleving, en het spel werd beter. Zodoende bleven we aardig gelijk opgaan. Aan het einde van de set hield Switch’89 helaas 2 punten voorsprong, zodat de set met 25-23 verloren ging. Hierdoor ‘knakte’ er blijkbaar iets bij ons in het team, want de 4e set verliep dramatisch en ging verloren met 14-25.

Maar er zijn gelukkig nog twee lichtpuntjes te bekennen aan het eind van de avond. Ten eerste : Er zijn geen geblesseerden bijgekomen. Ten tweede : Het kan alleen maar beter worden! En daar houden wij ons aan vast voor de uitwedstrijd van 6 oktober bij Spivo in Spijkenisse. Wordt vervolgd.

Add Comment