Vridos

  /  Heren3   /  Voltooid verleden tijd…….H3 als kanonnenvoer!

Voltooid verleden tijd…….H3 als kanonnenvoer!

Gezien het feit dat er voor de Vridos Muppets geen plekje beschikbaar is in de lokale sporthal van Giessenburg, reizen de Muppets maar op deze derde zaterdag van November af naar een locatie op Eredivisie niveau, Sliedrecht. In de loop van de middag druppelen de Muppets langzaam binnen bij de sporthal in Giessenburg. Er ontstaat enige discussie over welke plek nu eigenlijk kouder is, buiten of in de sporthal…..brrr, snel richting Sliedrecht.
Daar aangekomen zijnde, proberen de heren uit een bord vol cijfertjes te achterhalen welke kleedruimte voor de alom bekende Muppets beschikbaar is gesteld, Dit bleek uiteindelijk kleedkamer 5 te zijn, echter 1 van de Muppets was iets verlaat dus het vriendelijke verzoek aan de rest van het team om even te appen welke kleedkamer we zitten……tuurlijk geen probleem! We zitten in kleedkamer vij…uhhh vier! the-muppets-pic08
Hoog tijd dat de Muppets zich gaan voorbereiden op het serieuze gedeelte van de dag, de volleybalwedstrijd tegen Sliedrecht Sport. Met de ervaring van vorig jaar nog redelijk vers in het geheugen, zijn alle aanwezige Muppets zeer vastberaden om zich voor 300% in de strijd te gaan werpen. Onder leiding van onze zeer gewaardeerde en kundige trainer Ko maakt het team zichtbare vooruitgang in een gecontroleerd spel wat resulteert in steeds betere resultaten en (zelf)vertrouwen!
De eerste set gaan de Muppets constant van start. Concentratie op het eigen spel, goed de bal blijven volgen en vooral anticiperen op de bal. De winst van de eerste set gaat uiteindelijk naar Sliedrecht met 25-13.
Aanvoerder Koekiemonster spreekt de Muppets bemoedigende woorden toe en op naar de tweede set. Om een lang verhaal kort te houden, deze set vergeten we maar gelijk. We waren voorbereid op een pittig tegenstander en dat bleek ook wel uit de eindstand. 25-6 voor Sliedrecht.
Oke, snel vergeten en alle Muppet blikken zijn weer op de volgende set gericht. Hoog tijd om een stijgende lijn in gang te zetten…..en het lukt de Muppets zich te herpakken in de derde set. Dankzij de laatste training zijn de Muppets alerter voor de gaten achter het blok, waardoor we goed tegenstand kunnen bieden. Uiteindelijk wordt het 25-16 voor Sliedrecht.
Ondanks de drie verloren sets, sluipt het zelfvertrouwen en enthousiasme niet onopgemerkt weer terug in het team. Laatste set, de Muppets gaan gewoon nog vlammen om te laten zien dat er niet zonder slag of stoot gewonnen kan worden. En dit werpt zijn vruchten af! Lange tijd gaat het gelijk op en worden er mooie aanvallen gemaakt! Uiteindelijke setstand: 25-19 voor Sliedrecht.
De Muppets verlaten tevreden het veld om onder het genot van een biertje de wedstrijd na te bespreken. Er was nog 1 ding wat vragen opriep….hadden we nu een speler in het veld lopen die probeerde een vis na te doen, of nog beter gezegd, een hond?!? Dit houden we in het midden, maar het feit blijft: Wat we vorig wel waren, maar nu absoluut niet!………kanonnenvoer.

Add Comment