Vridos

  /  Meisjes CMV N5   /  Voltena N5-1 – Vridos N5-1

Voltena N5-1 – Vridos N5-1

Afgelopen zaterdag, 17 oktober speelde we uit in Werkendam. Eliseba en Dorine waren wegens vakantie verhinderd, gelukkig waren Jente, Madelaine, Tess en Yasmin er wel!
De meiden begonnen hun warming up. We kwamen wat laat uit de startblokken, waren dit de zenuwen? De service liep wat stroefjes en passend gingen er veel ballen uit. Voltena probeerde keurig in drieën te spelen wat nog niet altijd lukte. We gingen gelijk op, uiteindelijk wist Voltena de set met 25-19 binnen te halen.
Op naar set 2; onrustig spel en teveel ballen die tussen ons in vielen. Maar ach, als dit je derde wedstrijd is, is het nog hartstikke lastig en doen we het al best netjes! 25-10.
Onze meiden kwamen in set 3 goed uit de startblokken. Services gingen beter en er werd 2x in drieën gespeeld. Voltena had hier bijna keer op keer reactie op en speelde steeds netter in drieën wat hen veel extra punten opleverde. 25-17.
En de laatste set voor vandaag. Onze service verslechterde en we leken de draad niet meer op te kunnen pakken. We hebben de laatste set verloren met 25-15. Voltena N5-1 is een sterk team wat al ruim een jaar samen competitie speelt, voor ons nog net een stapje te hoog. We hebben zeker weer veel van de wedstrijd geleerd.

Add Comment