Vridos

  /  Dames 3   /  Volleyball Dames 3

Volleyball Dames 3

 

26 september was het zo ver! Het ‘nieuwe’ dames 3 had haar eerste wedstrijd. Nadat alle speelsters op tijd weg waren gerend van zaterdagbaantjes en met moeite hun bed uit gekomen waren stond iedereen optijd bij de Sportzaal Neerpolder. Onderweg moest er nog een yell ingestudeerd worden, die we de gehele wedstrijd niet gehoord hebben omdat de yell van afgelopen seizoen eigenlijk veel makkelijker was! Volgende wedstrijd weer een poging van de nieuwe yell.
Nadat we in Aalst aangekomen waren en iedereen zijn eigen tenue had aangetrokken was er nog een korte teambespreking. De nieuwe aanvoerder moest de tactiek voor het tossen nog bepalen. Snel inlopen en inspelen. Nadat we de tegenstander bang hadden gemaakt met een paar hele goede services tijdens het inspelen was het tijd voor de laatste peptalk van onze nieuwe trainer Paul de Bruine en gingen de dames het veld in voor de eerste set. Ondertussen zagen we ook een oude bekende op de tribune zitten, Piet Schakel onze trainer van vorig jaar, erg leuk dat je erbij was Piet!
Het fluitsignaal was gegeven en de eerste bal werd geserveerd. Wat een spanning hing er in het veld, maar al snel kwamen er goede acties en sprokkelde we een paar punten bij elkaar. Tweede set, wat wissels en het ging al snel beter. We konden goede aanvallen maken en ook verdedigen aan onze kant ging niet slecht. Ons punten aantal verdubbelde zich zelfs! Het team voelde elkaar steeds beter aan en in de 4e set stonden we zelfs voor met 25-24 ! Wat een spanning in het veld en op de bank. Helaas moesten we de set toch nog uit handen geven. Met opgeheven hoofd, genoeg aandachtspunten voor de komende trainingen en heel veel zin in de volgende wedstrijd reden we terug richting Giessenburg.

Add Comment