Vridos

  /  Volleybal   /  Volleybaljeugd haalt een nachtje door!

Volleybaljeugd haalt een nachtje door!

 

Eén voor één stappen ze binnen, bepakt en bezakt met dekens, pyama’s en luchtbedden in een sporthal? Ja, afgelopen vrijdag 28 augustus werd de traditionele afsluiting van het volleybalseizoen nieuw leven in geblazen met een logeerpartij in de sporthal, ditmaal om met elkaar het nieuwe seizoen te beginnen! Een nieuwe seizoen, waarbij we dit keer dus een uitgeruste start hoopten te maken!

Nadat alle kinderen voorzien waren van de hoognodige lekkernijen werd fanatiek gestart met een onderling toernooi! Oude kinderen als leiding om de jonge spelers te ondersteunen in het spel. Vervolgens trokken de kinderen het donker in voor een speurtocht door het dorp, het werd later en later, waarna ze vervolgens één voor één plaats namen in de bios voor een film tot in de late uurtjes. Tijd om te slapen? Niet iedereen had er zin in, maar ze wisten één ding zeker; de volgende ochtend moesten ze weer fris en fruitig deelnemen aan het ochtend programma.

Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015 Slaapfeest Augustus 2015

Add Comment