Vridos

  /  Meisjes C1   /  Volleybal is mooi

Volleybal is mooi

Zaterdag 21 november.
Wat een mooie sport is Volleybal toch. Zeker op dit soort regenachtige dagen. Lekker binnen, dak boven je hoofd. In de kantine welkom geheten door Wouter en direct voorzien van kopje koffie. Ik ben maar in de kantine blijven zitten, naast de koffie is het ook 10 graden warmer dan op de tribune, dus perfecte plek. Schrijfblok in de aanslag, dus laat de wedstrijd maar beginnen. Tegenstander Smash ’66, met een indrukwekkend aantal punten strak bovenaan in de competitie. Dus wordt lastig.
Jolinde was er niet bij vanwege een blessure. Gelukkig was Nathalie erbij en was het team ‘compleet’, zes meiden. Helaas geen wissel. Voor de 2e keer in de nieuwe shirts en dat ziet er goed uit dames. De tegenstander was gewoon goed. Twee keer overspelen en vervolgens een kanonskogel op de helft van Vridos. Onhoudbaar. De eerste twee sets waren heel lastig (8 – 25 en 12-25). De derde set leefde de dames van Vridos op. Een peptalk van Petra, zie foto, werkte en er werd heel goed volleybal gespeeld. Sacha sloeg de bal met één hand over het net, een mooi punt. Ze was er zelf ook een beetje van ‘geschrokken’. Bernadette dacht wat zij kunnen, kan ik ook en sloeg de bal met indrukwekkende snelheid over het net. Een mooi punt. Uiteindelijk toch weer 12-25.
De laatste set werd gebruikt om een aantal dingen te oefenen. Jo-anne sloeg een paar keer bovenhands op en dat ging goed. Ondanks het verlies bleef het enthousiasme aanwezig. Misschien ook te maken met het vooruitzicht van een leuk feestje vanavond… (-; Voor de rekenaars onder u uitslag 4e set 8 – 25.
Goed weekend van uw verslaggever. Martin

volley is mooi     volley is mooi.jpg2

Add Comment