/  Heren2   /  Vedo’70 HS 2- Vridos HS 2

Vedo’70 HS 2- Vridos HS 2

Zaterdag 1-02-2014 is het Vridos Heren 2 volleybal team op tijd vertrokken voor een regionale wedstrijd in het bruisende centrum van een naburig dorp.

Om hier te komen was voor een jeugdige speler die ook toevallig de bestuurder was van een auto met gelukkig moderne techniek aan boord eenvoudig om toch ook op de juiste plaats uit te komen.

Hij was waarschijnlijk ziek was op het moment dat op de lagere school de topologie les Alblasserwaard gegeven werd.

We waren dus toch ruim op tijd en alle andere spelers die ook allemaal uit een andere plaats dan Giessenburg komen waren er ook op tijd dus we konden het wedstrijdplan rustig doorspreken.

Het plan was met ieders goedkeuring om met een gewonnen wedstrijd dit Bruisende Hart van het naburig gelegen plaatsje te verlaten.

De wedstrijd werd dus ook op tijd begonnen en de eerste set liep volgens plan.

Er was wel een keer klein incident tussen een Vridos speler en de Scheidsrechter, dit liep zo hoog op dat de scheidsrechter niet meer uit z’n woorden kon komen om uit te leggen waarom er gefloten was.

Hij heeft het na de wedstrijd toch nog even aan de bewuste speler uitgelegd wat er aan de hand was en hier mee was het weer gelukkig weer goed tussen beide personen.

De wedstrijd verliep verder met de bekende ups en downs zoals hij bij zo’n wedstrijd gebruikelijk is met een iets grotere down tijdens de 2e 20 minuten. Maar zoals het een kampioens team betaamt werd er weer uit dit diepe dal geklommen en werd het toch weer een leuke wedstrijd met een 5e set aan de team tafel van de tegenstander (wel zonder de tegenstander). Hier werd het nodige weer genuttigd wat nodig is na zo’n intensieve wedstrijd. En werd er na afloop weer met een goed gevoel huiswaarts gereden. Het enige wat ik dan nog moet vermelden is de stand van de sets en deze is voor de eerste set 08-25, 27-…… shit inkt op.