Vridos

  /  Meisjes C1   /  Vedo MC vs Vridos MC1

Vedo MC vs Vridos MC1

Spelen bij de buren is natuurlijk altijd spannend. Je zou zomaar tegen een klasgenoot moeten spelen.

Deze zenuwen speelde ons dan ook parte. Maar mede door invaller Ilja is de stand beperkt gebleven. 25-17 met dit resultaat gingen we op naar set twee.

Gelukkig konden de meiden zich weer concentreren en speelde rustig hun spelletje. De set up van Bernadet vond  gemakkelijk de weg naar Jojo die zoals we van haar gewend zijn, de bal gelijk naar de grond van de tegenstander duwde. Deze enorm spannende set eindigde in 24-26.
En dat is één zongen de meiden in koor.

In set drie hadden wij niks te vrezen. Sacha serveerde keer op keer de bal bij Vedo op de grond. En Suzanne deed waar iedereen van droomt, via een omhaal (met haar voet) gewoon een punt scoren. De gemakkelijkste set van de wedstrijd sloten we af met 16-25. “En dat is twee” klonken de stemmen van de dames door het zonnige Hoornaar.

De vierde set mochten we natuurlijk niet weggeven. Maar konden we de spanning aan. Uhu ja en nee. De punten gingen gelijk op. Tijd voor een Time Out, assistent coach Jolinde hield haar Pep Talk, terwijl coach Petra de tactiek met Jantine besprak. Nou dat hebben we geweten. Een super goede set up van Fleur , Jantine greep haar kans en maakte een snoei harde aanval. Puntje voor Vridos! En ja ook deze spannende set was voor ons
23-25. Wat zijn wij blij. De 11 punten van vorig seizoen zijn we nu al voorbij met nog een aantal wedstrijden te spelen. Geweldig trots op deze meiden.

 

Add Comment