/  Heren1   /  Valse start voor heren Vridos.

Valse start voor heren Vridos.

Wedstrijdverslag Vridos 1 – Redkey Goirle 4

Ondanks een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen is het vernieuwde Heren team van Vridos (Vijf basisspelers hebben plaats gemaakt voor een nieuwe lichting) er niet in geslaagd om de competitie winnend te starten. In de eerste set was het Vridos dat zelfverzekerd en ambitieus de leiding nam door een verzorgd spel met weinig persoonlijke fouten. (25-20) Het meer ervaren team van Redkey Goirle zag in de tweede set kans om de wedstrijd om te draaien en via 20-25 de set op te eisen.Ondanks diversen omzettingen in de opstelling aan Vridos zijde waren het de gasten die het initiatief bleven nemen. Door meer risico in de serve en aanval werd het 19-25. De laatste set was voor Vridos een formaliteit, door een enorme servicedruk was er al gauw een grote achterstand. Het team kwam niet meer in z’n spel en moest in 10-25 een teleurstellende 3-1 nederlaag erkennen. Aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen het team van Vollido uit Hendrik-Ido Ambacht.