Vridos

  /  Volleybal   /  Tweede editie van het schoolvolleybaltoernooi Giessenlanden

Tweede editie van het schoolvolleybaltoernooi Giessenlanden

Giessenlanden – Na de succesvolle eerste editie van het volleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Giessenlanden organiseren de drie volleybalverenigingen Vedo’70, VIA en Vridos van deze gemeente dit jaar de tweede editie van het toernooi voor de kinderen van groep 4 tot en met 8. Het toernooi zal dit jaar plaats vinden op woensdagmiddag 25 maart in sporthal de Lingehof te Arkel.

De volleybalsport geniet ondertussen een groeiende interesse in de regio en na het succes van de vorige editie kon een vervolg niet uitblijven aldus initiatiefnemer Wouter Slob van Vridos. Promotie gaat en staan namelijk met een positieve uitstraling en een gemeentelijk toernooi sluit daar uitstekend bij aan. Nadat de zoektocht naar een nieuwe organisatie gevonden werd in Naomi de Weerdt (Vridos), Monique Sengers (VIA) en Debby Stuurman (VIA) konden de uitnodigingen voor het evenement de deur uit.

De inschrijfformulieren en verdere informatie zal snel volgen. De kinderen dienen zich via hun eigen basisschool aan te melden en de organisatie hoopt weer op een mooi aantal deelnemers. In de weken voorafgaande aan het toernooi zullen de verenigingen open trainingen organiseren zodat de kinderen kunnen oefenen op techniek en spelregels. Door middel van deze open trainingen hopen we dat iedereen een goede voorbereidingen kan treffen om de strijd aan te gaan voor de wisselbeker en de uiteindelijke plaatsing af te dwingen voor het provinciaal toernooi in Alphen aan de Rijn op woensdag 22 april. Scholen kunnen leerlingen aanmelden via: schoolvolleybal.giessenlanden@gmail.com.

Add Comment