Vridos

  /  Heren2   /  Spivo hs4 – Vridos hs 2

Spivo hs4 – Vridos hs 2

Spivo hs4 – Vridos hs 2

Zaterdag 6 oktober. Het werd een uitwedstrijd in Spijkenisse tegen de heren van Spivo 4. Vanuit het startpunt in Giessenburg vertrokken, opweg naar Hardinxveld om daar de jonkies van het team die dag op te halen. In Sliedrecht hebben we Krijn nog even opgehaald die nog maar net op tijd was om mee te gaan. Met voldoende bruine broodjes met jonge 30+ kaas, een overschot aan koekjes met chocolade, en het juiste adres. En inderdaad ook nog wat water achterin de auto. Konden we verder aan de reis naar Spijkenisse.

Het nieuwe tenue Na weken wachten tot de aanvoerder niet meer zo druk was. Speelde we vandaag eindelijk in ons nieuwe tenue. Althans, dat was de bedoeling. De maten die besteld waren, leken plots opeens verwisseld met andere nummers onderling. Na wat ruilen en wisselen had iedereen toch een goed tenue aan.

Na wat warm gespeeld te hebben in de vrij nieuwe zaal van Spivo kon de wedstrijd beginnen. De niet zo praatzame scheidsrechter heeft met wat gebaren het spel laten beginnen. De 1e set werd binnen gehaald met 9-25. De 2e set werd lastiger voor de heren van Vridos, wat dames teams gingen inspelen op de velden naast ons wat voor wat afleiding zorgde. Later hier meer over. In de 2e set, is er nou een ace geserveerd door Krijn? Niemand weet het meer. De 2e set werd binnen gehaald door de mannen van Vridos met meer punten tegen dan in de 1e set. Het werd 10-25 De 3e set, 13-25 De 4e set, 13-25, het kan ook 12-25 zijn. Ik kan het in ieder geval niet meer lezen op het wedstrijd formulier. Eindelijk mannen. Een wedstrijd gewonnen met 4-0. De 3-1tjes zijn verleden tijd ?

Beland in de kantine van Spivo, hier werd snel aan de laatste set begonnen. De laatste set. Die nog nooit verslagen is door wie dan ook. Druk bezig aan de laatste set. Werd er nog even het een en ander gekeurd van de nog spelende dames teams. Die wel heel dichtbij stonden met die broekjes bij dat raam zeg. Nummer 12 van Spivo. Als je dit leest, jouw billen  zijn het best goedgekeurd door onze mannen. Bel ze als het uit is he? Na een aantal pilsjes te hebben gedronken, was het ondertussen ook etenstijd. Kwam de vraag: Blijven we? Nou, het is een blijfburger geworden hoor! Spivo, bedankt voor de goede blijfburger. En graag de volgende keer in 1 keer het goede bonnetje .

13 oktober speelt Vridos thuis tegen Volley 2B. Om 15:30 in de Neerpolderse zaal in Giessenburg.

Comments
 • Marijn
  12 oktober 2012

  Iemand een nog een koekje?

  Wat een top wedstrijd, zeker gezien het niveau van de tegenstander, pfffff

  ik zeg, op naar de volgende blijfburger!

  reply
  • Jaco
   14 oktober 2012

   Marijn,

   Waar kan ik de verslagen van heren 3 naar toe mailen. info@vridos.nl werkt niet. weet jij wie de webmaster is??

   reply
Add Comment