Vridos

  /  Meisjes C2   /  Raar maar waar

Raar maar waar

Wie staan daar nu allemaal op maandag middag 17.15uur bij sportzaal Neerpolder? Een meneer met een blauw jasje, “hè Vincent, wat doe jij hier?”
Sofie, Fleur de Lange “op wie wachten jullie?”
Er komt een blauwe VW polo het parkeerterrein op gescheurd. De deur gaat open en wie komen eruit?
Jolide, Sacha, Jo-anne, Tess, Elizaba en Petra.
Wat is dit?????

Wat begon als een verschoven wedstrijd van MC2, eindigde in een partij tegen VVBest van mix team MC1/MCMV5-1.

Alles was geprobeerd om deze wedstrijd af te lassen of te verplaatsen. Zelfs de NEVOBO dreigde Vincent voor het gerecht te slepen. Maar dat konden we onze voorzitter niet aan doen. Dat MC2 zou spelen, was geen optie. De meiden moesten hard leren voor de zo gevreesde Cito toets op dinsdag.

Bij mc1 waren er vier fanatiekelingen die wel in waren voor een wedstrijd op maandagavond. En ook Tess en Eliseba waren wel te porren voor een avondje laat naar bed. Zeker nadat Vincent had moeten beloven te trakteren op een ijsje bij de Mac.

Dus op naar Best! Waar ligt Best eigenlijk? Best is een plaats vlakbij Eindhoven. Zelfs de navigatie van Vincent had hier nog nooit van gehoord. En zo kwam het dat hij wel 10min later arriveerden dan de rest. Die overigens heerlijk in het zonnetje op de stoep zaten.

Nadat we de enorme sporthal in gelopen waren. Konden we wel kiezen uit 14 kleedkamers. De meiden hesen zich in de tenu’s. Maar durfde vervolgens de tegenstander niet onder ogen te komen, nadat ze hadden gehoord dat de meiden van VVBest het seizoen ervoor “hoofdklasse” hadden gespeeld.

Na een peptalk van Sofie, Vincent en Petra, zijn ze uiteindelijk uit het toilet tevoorschijn gekomen. Nadat het fluitsignaal van de”zeer strenge scheidsrechter ” klonk, begonnen we aan de wedstrijd. Het “ahhh was schattig” van VVBest op het meedoen van Tess en Eliseba was voor ons hoopvol. Zou de tegenstander rekening houden met onze schattigheids factor? Maar nee hoor waar VVBest de ene na de andere bal op de meiden afvuurden, konden wij niets anders dan wachten op de eerste steek die ze lieten  vallen. En dat deden ze gelukkig ook, we sprokkelde ongemerkt toch nog 36 punten bij elkaar. En mede door Fleur haar voetbal hebben we een goed gevoel overgehouden.

MC2We hebben deze leuke gezellige avond afgesloten bij de Mac. Dit nadat we de eerste Mac voor bij zijn gereden en de tweede Mac met gevaar voor eigen leven toch nog gehaald hebben.(grapje hoor)

Om 21.30uur zijn we moe maar voldaan ons aller bedje ingegaan.

Iedereen die zich deze avond heeft ingezet “hartelijk dank”

Add Comment