Vridos

  /  Heren1   /  Nieuwe selectie van Vridos H1 zet hoopvolle prestatie neer (4-0)

Nieuwe selectie van Vridos H1 zet hoopvolle prestatie neer (4-0)

Giessenburg –  Hebben de transfers binnen de selectie van Heren 1 hun vruchten afgeworpen? Of waren het juist de verdiensten van de extra trainingsuren die bekende spelers gemaakt hebben tijdens de zomermaanden? Of was het toch een teamprestatie die leidde tot de overtreffende zegen op concurrent Meteoor H1 in de oefenwedstrijd afgelopen donderdag in eigen huis? Niemand durfde zich voorafgaande aan het seizoen uit te laten over de mogelijkheden die dit seizoen in het vooruitzicht lagen, maar nu de eerste trainingen en wedstrijden gespeeld zijn mogen we hopen op mooie vooruitzichten komend seizoen!

Na dat al vroeg in het vorige seizoen bekend werd dat Dieter Ouwerkerk en Ko den Hartog dat seizoen (voorlopig) hun laatste wedstrijden zouden spelen voor het eerste team van Vridos, moest al vroeg gestart worden met de zoektocht naar aanwinsten om de selectie ook dit seizoen weer op volle sterkte mee te kunnen laten draaien in de top van de tweede klasse! De geruchtenstroom kwam op gang en mede door het overtuigende pleidooi van Stan den Ouden wist Vridos beslag te leggen op de transfervrije Erik den Ouden van buurtgenoot OKK’70, ook Marijn Roverts van Heren 2 werd gerekruteerd. Wie wil er nu niet in zo’n fanatieke selectie meedraaien dacht Jos Toet die vorig seizoen nog een punt zette achter zijn carrière en ook hij besloot de schoenen weer af te stoffen! Geleid door een nieuwe trainer van Dames 1, Andre, is de selectie rond en zijn de heren klaar voor een nieuwe seizoen…?

Dat bleek afgelopen donderdag in ieder geval van wel! Ondanks dat nieuwkomer Erik nog moest wennen aan de grijze vloer, de speelwijze van zijn nieuwe medespelers en tot overmaat van ramp ook nog alleen achtergelaten werd door zoonlief Stan wist het team een prachtige prestatie neer te zetten door medetitelkandidaat Meteoor uit Gorinchem met een voortreffelijke 4-0 uitslag naar de kantine te sturen. Vooral Patrick de Bruine wist op zijn nieuwe middenpositie uitstekende prestaties neer te zetten en blijkt zo een sterke concurrent te willen zijn voor routiniers Wouter Slob en Jos Toet. Gecombineerd met een aantal sterke serviceseries van onder andere Matthijs van Beuzekom werd het een eenzijdige wedstrijd in het voordeel van Vridos.

Kortom een mooie opsteker voor de heren in de aanloop van het nieuwe seizoen! Op zaterdag 3 oktober starten de Heren officieel met het treffen tegen de Meteoor in Gorinchem! Tot die tijd trainen de heren verder met een barbecue en oefenwedstrijden tegen OKK’70 en AVVA, blijf op de hoogte!

Add Comment