Vridos

  /  Meisjes C1   /  Meisjes C1 houd eer hoog.

Meisjes C1 houd eer hoog.

Buiten is het koud en regenachtig. Maar in sportzaal Neerpolder stijgt de temperatuur naar ongekende hoogte. Zou het deze wedstrijd weer gaan lukken? Drie wedstrijden op één rij winnen. Dat zou een hele mooie prestatie zijn.

MC1Het hele team is compleet, dat is lang geleden. Wat een luxe om met twee wissels te spelen.

De basis is bekend. Na onze jel het handje geven aan de tegenstander en de opzwepende heeheehee van Vridos, kan de wedstrijd beginnen.

De meiden spelen de meeste ballen in drieën, roepen “ik” of “los”. Alles gaat volgens plan. En waar de tegenstander alle time outs nodig heeft. Leunt de coach van Vridos trots en tevreden tegen de muur. Wat is ze trots op de meisjes van het 1e C team. En wat zijn de meiden enorm gegroeid. Ieder op hun eigen manier. Waar het team in het begin van het seizoen als los zand aan elkaar hing. Staat er nu een vaste groep vriendinnen die geen training over slaan. De meiden helpen elkaar waar nodig is, ze complimenteren elkaar en zijn trots op hun team.
Zo ook de trainer en de coach.

Deze één na laatste wedstrijd sloten we af met een welverdiende 4-0 winst.

Op naar de volgende wedstrijd als we deze met 4-0 weten te winnen hebben we ons doel gehaald. Eindigen bij de eerste vijf. Dat zou een geweldige prestatie zijn. Maar ook met een zesde plaats zouden we al heel blij zijn.

Hoe dan ook, op naar zaterdag.

Add Comment