Vridos

  /  Meisjes B2   /  Meiden B start seizoen met beachvolleybaltoernooi in Scheveningen

Meiden B start seizoen met beachvolleybaltoernooi in Scheveningen

Scheveningen – Polderfeest of niet, het maakt de meiden niet uit; gewoon de volgende ochtend weer vroeg in de weer! Het volleybalseizoen staat immers weer voor de deur en dus het fanatieke plan opgepakt om te starten met een teamuitje naar het strand van Scheveningen om met twee teams van vier deel te nemen aan een beachvolleybaltoernooi.

Het bleek een stralende dag te worden! Samen met Henk, Vincent en trainer Wouter vertrokken zeven meiden om 8 uur naar Scheveningen voor een aantal mooie wedstrijden met tussendoor een verkoelende duik in de zee. Weinig wind en dus verliepen de wedstrijden goed. Het bleek wel even wennen, maar geregeld leidde het tot mooie acties welke hoop geven op een mooi seizoen! Het team van Dorith, Monne, Laura (Meisjes A) en Ilse wist uiteindelijk derde te worden terwijl Tirza, Jaimie, Rachel en Wouter zelfs de dag als winnaar konden afsluiten!

 

Meiden B_beachvolleybal (1) Meiden B_beachvolleybal (2) Meiden B_beachvolleybal (3) Meiden B_beachvolleybal (4) Meiden B_beachvolleybal (5) Meiden B_beachvolleybal (6)

Add Comment