Vridos

  /  Heren3   /  Meerkerk HS2-Vridos HS3

Meerkerk HS2-Vridos HS3

Totale offday voor de muppets tegen Meerkerk HS 2

Zaterdag 24 januari de beladen wedstrijd tegen mede concurrent voor de rode lantaarn Meerkerk HS 2. Met in totaal 4 auto’s werden de muppets in stelling gebracht. Doordat Fozzie en Koekiemonster ook de twee hondstrouwe supporters mini koekie en fozzie junior mee namen naar de uit wedstrijd waren ze wat later in de auto gestapt maar toch waren zij op tijd voor de warming up. Of het nu door de ambiance kwam of de wedstrijd van dames in in het veld naast de muppets, reeds bij het inslaan was al zichtbaar dat de muppets vandaag niet scherp waren. Waldorf en Gonzo verbaasden zich over het feit dat de sponsor van de dames de naam van het bedrijf op de achterkant van de strakke broekjes had laten drukken, maar koekiemonster wist te vertellen dat dit nou juist de plek is waar de meest (mannelijke) supporters naar kijken tijdens de wedstrijd. De financiële instelling, toevallig ook de werkgever van koekiemonster, doet er alles aan om sponsoring op een juiste manier in beeld te brengen. Er wordt nu over nagedacht om de sponsor te vragen om ook op de achterwerken van de muppets de naam van het bedrijf te projecteren. Dit is een goed idee omdat de volledige naam Rabobank Alblasserwaard – Vijfheerenlanden dan kan worden gedrukt. Bij een enkeling zal het ook mogelijk zijn om het postadres daar aan toe te voegen.
De set werd gestart met Rowlf en Koekie op de bank. In de basis stonden Kermit, Fozzie, Gonzo, Sam the Eagle, Waldorf en Floyd Pepper. De toss was gewonnen door Koekiemonster die overigens bij de dames van Meerkerk een naamgenoot had gevonden. Op het warm loop shirt van een boomlange dame stond namelijk ook koekiemonster te lezen. De lengte van deze dame gecombineerd met de omvang van onze koekiemonster geeft de ideale BMI, maar helaas schiet koekiemonser in deze een stukje te kort. De eerste set ging niet goed, laten we daar heel kort over zijn. Ongeconcentreerd en nauwelijks aanvallen en prutsen, gewoonweg prutsen. Na een time out ging het iets beter maar binnen no time stonden we achter met 25-09. We spraken af om de eerste set helemaal te vergeten en net te doen alsof dit niet was gebeurd. In het begin leek dit te lukken en al snel stonden we met 5-1 voor. Maar door enkele stomme foutjes ging de stand naar 8-8. Een time out was nodig om de boel weer op scherp te zetten, maar uiteindelijk ging ook deze set verloren met 25-13. Wederom een deceptie tegen de niet al te sterke heren uit Meerkerk die overigens door vechtlust ons aftroefden op alle fronten. De koppies stonden gewoon niet goed.

De derde set ging het iets beter. De service beurten waren echter heel slecht waardoor veel punten onnodig verloren gingen. Bij de stand van 15-15 leek het tij zich toch te keren maar uiteindelijk trokken de meerkerkers aan het rechte eind en wonnen deze set met 25-19. Dan moesten we er maar voor zorgen dat het bonus punt niet naar Meerkerk ging om er voor te zorgen dat wij niet op de laatste plaats op de ranglijst gingen belanden. De set werd goed begonnen en ging tot 15-15 gelijk op. Maar vooral de laatste bal was kenmerkend voor de wedstrijd. Een eenvoudige service was lang onderweg en viel pardoes tussen twee muppets op de grond. we stonden er bij en we keken erna. Dat gaat ook op voor het laatste kwartier na de wedstrijd waar nogmaals het oogstrelende spel van de dames werd aanschouwd en we keken uiteraard ook naar het volleybal.

Na afloop in de kantine werd ondanks de nederlaag toch een teamfriet besteld met 25 stokjes saté. En passant merkte een appetijtelijke jongedame op dat het er “lekker uit zag” waarop Koekie anticipeerde met de opmerking : Dat weet ik, maar wat vind je van het eten?? Hilariteit alom en toch nog enigzins wat vreugde na een dramatische wedstrijd. Donderdag zal een straftraining nodig zijn om dit geklungel zo snel als mogelijk uit het spel te krijgen anders ben ik bang dat we weinig punten meer zullen pakken. De weken hiervoor gaf aanknopingspunten dus snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

Blijkbaar was de friet en saté niet genoeg voor fozzie junior en mini koekie aangezien de grote gele M nog werd bezocht en beide supporters nog even een happy meal naar binnen transporteerden. Fozzie en Koekie waren solidair en deelden een goede box met kiphapjes. Ten slotte vermeldenswaardig dat de tegenstander van de dames van Meerkerk in de kantine zich niet vergrepen aan een vette hap en alcohol. In plaats van bitterballen werd een bak met witte druiven weggewerkt. echte topsporters zijn dat namelijk 24 uur per dag. Wat de rest van de muppets niet weet maar fozzie en koekiemonster wel is dat deze dames vervolgens bij de MAC volledig los gingen en caloriebommen naar binnen werden gewerkt. Weer een illusie armer. Trouwens krijgen jullie allemaal de groeten van deze dames

Tot de volgende keer

Add Comment