Vridos

  /  Volleybal   /  Informatie CMV toernooi 15 december bij SNA

Informatie CMV toernooi 15 december bij SNA

Bij deze de informatie en tijden betreffende het volgende toernooi op 15 december in Bleskensgraaf. Het is een toernooi wat door de grote opkomst van 57 teams extra vroeg zal beginnen dus hopelijk zijn jullie uitgerust. Het was in eerste instantie lastig om begeleiding te vinden aangezien ikzelf er weer niet bij kan zijn, maar gelukkig hebben Bart, Marijn, Naomi en Mauries aangegeven erbij te kunnen zijn om te zorgen dat jullie een leuk toernooi zullen hebben. De teamindelingen en vertrektijden vinden jullie hieronder:
De teams van CMV niveau 3 zullen om 8 uur beginnen en dus worden deze al om kwart over 7 (!) bij de sporthal verwacht. Graag zou ik voor deze teams de volgende ouders willen vragen om te rijden: Sacha, Alinda/Jantine, Jantine van den Broek. Het teams van CMV niveau 2 en niveau 4 zullen vervolgens om 9 uur bij de sporthal verwacht worden en onder begeleiding van Marijn Roverts richting Bleskensgraaf vertrekken. De volgende ouders wil ik hiervoor vragen om te rijden: Jari en Robine (een aantal van deze spelers zullen al in Bleskensgraaf meedoen met niveau 3).
Het kan overigens nog zijn dat Niveau 4 later vertrekt aangezien de precieze planning nog niet binnen is, maar ik verwacht dat ze met ons verzoek rekening gehouden hebben aangezien Bart weer op tijd terug moet zijn in Giessenburg voor een uitwedstrijd tegen Condor.
Hopelijk hebben jullie er veel zin in en zien we jullie zowiezo de eerst volgende training weer.
Tot snel, groeten Wouter, Bart, Naomi
Tenslotte: voor het volgende toernooi op 5 januari in Meerkerk wil ik graag de ouders van Hannah, Sacha, Anouk, Amarah, Dorissa en Toine willen vragen om te rijden.

Teamindelingen:
CMV Niveau 2 (coach: Mauries van Heteren, Bart van den Brink)
Aron Donk
Toine van Houwelingen
Jari Euwijk
Jurrian Verspuij

CMV Niveau 3-1 (coach: Naomi de Weerdt)
Jantine van Genderen
Gabrielle van Heteren
Dorissa Roza
Natalie Bor
Jantine van den Broek

CMV Niveau 3-2 (coach: Mauries van Heteren, Bart van den Brink)
Amarah Peursum
Alinda van Genderen
Noa Koekkoek
Sacha Meerkerk
Anouk Rietveld

CMV Niveau 4 (coach: Marijn Roverts)
Hannah van Veldhuizen
Imke van Houwelingen
Dorissa Roza
Robine van Herpe
Gabrielle van Heteren

Add Comment