Vridos

  /  Heren2   /  Heren2 – van onderop naar bovenop

Heren2 – van onderop naar bovenop

Het was zonnige zaadterdag in het pittoreske giessenburg, de mattadoren van heren2 moesten aantreden om weerstand te bieden tegen Voleco 5

Allereerst wil de schrijver van dit stukje even stilstaan bij de was tas, bij deze nogmaals de complimenten voor het wassen en vouwen van deze bijna 2x kampioenen shirts. De opstelling van deze gewassen shirts was zodanig ingedeeld dat het af te lezen was waar de prioriteiten lagen van de wasvrouw. Ik zal er verder niet op in gaan maar het had iets te maken met bovenop en onderop.

Ook werd in de kleedkamer uitvoerig bedankt voor het aanwezig zijn van Tanimal en Fozzie

Dan de wedstijd, de eerste set begonnen de nummer 1(Vridos) en de nummer 3 op dat moment (Voleco) hard tegen hard om de nodige puntjes binnen te slepen. Vridos begon wat slapjes en heeft door matig blokken en diepe ballen via de uiterste hoeken van het veld moest vridos het afleggen 22-25 was de eindstand.

De 2de set werd er wat gewisseld en ging het blokken een stuk beter, Voleco wisselde het maximale aantal spelers, maar dit mocht niet baten en er werd gewisseld na de stand van 25-20.

De 3de set dan, kom vridos dit volhouden? Had Voleco nog geheime wapens in petto? Na een paar smerige services van “smerige service pijl” kwam vridos goed voor en kon ook deze set met winst afsluiten 25-17

De 4de set dan, om even in de was termen te blijven “dr op of dr onder” wat ging het worden, wat gaan we doen, we besloten de 5de set aan de bar te doen dus voor de winst te gaan. Maar ook heren2 word ouder en het ging allemaal wat trager, zeker omdat voleco weer 2 “verse” spelers in het veld bracht. Maar we hielden stand en pakte ook de laatste set met 25-19

De beruchte 5de set was aangebroken en de ingeleende (daar zit een woordgrap in) muppets waren al aardig “ingeburgerd” in het 5de set spel zoals heren2 die speelt. Voleco bood ook weerstand tijdens de 5de set, ze namen zelfs de veel besproken 5de set jel over, het heeft even geduurd maar om 10uur savonds heeft voleco opgegeven en was ook de 5de set voor Vridos. Dus 4sets gewonnen en 4 punten in de pocket!

Afgelopen woensdag hebben ze ons een beetje teleurgesteld door maar 1 punt van de rivaal van heren2 af te troggelen, vandaag gaan we voor de volle 5punten!

Add Comment