Vridos

  /  Heren2   /  Heren2 – move4u

Heren2 – move4u

Vandaag stond op het programma de thuiswedstrijd tegen de koploper Muve4U.

Om 17:00 was het zover en mocht het tweede heren team van Vridos warmspelen voor de wedstrijd. Tijdens het inslaan zagen we de tegenpartij toch wel aardig vuurwerk maken. De ballen werden hard over het net heen geslagen. Dit beloofde een prima wedstrijd te worden. Tenslotte heeft het tweede heren team in dit seizoen, pas 1 keer verloren en 1 keer gewonnen. Op Henk en Lennert —> na. Hadden we een aardig compleet team. En zo begonnen we aan de 1e set.

Ondanks een goed begin van de wedstrijd voor Vridos, liep de set al snel gelijk op naar 20-20. Wat mooie blokballen en service rally’s bleven niet uit. Helaas hebben we de set weg moeten geven met een stand van 21-25.

De tweede set hadden we besloten om toch iets te veranderen. Een wissel op de buiten ( tevens ons enige wissel ). De set begonnen we gelijk goed. Precies weten doe ik het niet meer. Maar 10 punten stonden we zeker voor op de koploper Move4U! We waren best even angstig toen de tegenpartij dit verschil had teruggewonnen tot een verschil van een paar puntjes. Uiteindelijk zijn we natuurlijk nooit echt in de problemen geweest en deze set uiteindelijk gewonnen met 25-22.

De 3e set begonnen met dezelfde opstelling als de 2e set. Dit was uiteindelijk een winnende opstelling natuurlijk! Helaas had de tegenpartij dit te snel door. En scoorde punten met juist geplaatste ballen aan onze kant. Samen met gerommel aan onze kant. Hebben we de kopjes laten hangen in de 3e set en deze weg moeten geven met een stand van 18-25.

De 4e set was voor Vridos de minst goede set. In het veld stonden we niet op de juiste positie. In deze set hebben we nog wel wat mooi vuurwerk van Paul gezien. De man op de buiten heeft de tegenpartij nog even een paar keer de vloer laten zien. En ohja. In het begin vertelde ik over het vuurwerk van de tegenpartij met inslaan. Martin heeft er voor gezorgd dat die jongen mentaal weer een tijd moet worden opgebouwd. Hoe hard hij ze sloeg. Zo mooi blokte martin hem af tot 2x toe!! De set hebben we verder moeten verliezen met een stand van 15-25. Door het volleybalwerk wat Move4U afleverde!

Een 1-3 uitslag die niet had mogen gebeuren als het aan de mannen Vridos lag.

De laatste set speelde we in de kantine. Deze hebben we gewonnen ( hadden jullie anders verwacht ? 😉

18 oktober speelt Vridos Heren 2 tegen Switch ’89 in Zwijndrecht. Het fluitsignaal zal om 14:15 klinken!

Kwaak kwãk. De groeten van Jean-Paul & Pierroò!

IMG_0144.JPG

IMG_0145.JPG

IMG_0147.JPG

IMG_0146.JPG

IMG_0147-0.JPG

Add Comment