Vridos

  /  Heren2   /  Heren 2 – Wik/Unive

Heren 2 – Wik/Unive

Na de glorieuze overwinning van zaterdag moesten de matadoren van Heren 2 aantreden op een dinsdagavond in “De Reiger” te Groot Ammers. Deze “Glorieuze Overwinning” was duidelijk ook een genadeslag geweest voor de mannen van Heren 2, op teamers kwamen al snel berichten dat  er diverse ruggen en knieën nog niet naar verwachting hersteld zouden zijn. Toch werd er verzameld….

Heenreis en eerste sets

Teminste, verzameld… er was een heus plan voor nodig, alle middelen werden ingezet, treinen, auto’s, carpooling, van carpool naar carpool, tot aan halverwege de wedstrijd binnen komen vallen maar goed iedereen is er uiteindelijk gekomen. Helaas hoorde onze Henk niet bij deze iedereen door de blessure aan zijn knie. Jammer genoeg voor de lezer van dit verhaal was de schrijver juist diegene die later (lees: begin 2de set) binnen kwam vallen, dus van de eerste 2 sets kan ik u weinig vertellen. Wel kan ik zeggen dat de eerste set ruim gewonnen werd met een stand van 25-10. De tweede set ging Vridos van start zoals ze geëindigd waren in de 1ste set, standvastig en zo snel mogelijk naar de bar winst. Maar “halverwege” (wat overigens binnen het team een kreet op zichzelf is) kwam de man met de hamer, er werden veel eigen fouten gemaakt, waar Wik goed op inspeelde en aardig wat punten binnenhaalde. tegen het einde van de set was het tijd voor een time out die het tij net op tijd keerde en de set werd afgesloten met 25-23, puntje 2 was binnen.

3de en 4de set

De 3de set, was het tijd voor vernieuwing er werd gewisseld en begonnen, het spel was weer zoals vanouds er werd lekker gespeeld. Tot dat er iets gebeurde wat eigenlijk te beschamend is om te vermelden, Wik ging serveren, maar dit was een onderhandse service. Deze service kregen wij niet onder de knie, de paasses kwamen niet aan en er werd nauwelijks aangevallen. Maar na een time-out, werd er gescoord en door gestoomd naar de winst 25-20.

De wedstrijd was binnen!  dit leek ook exact de gedachten van de spelers, hoe we het ook probeerde het ging niet meer, we zaten er niet en maakte meer fouten dan onze tegenstander. we hebben het nog geprobeerd maar moesten het afleggen 23-25, was de uitslag.

De  Afsluiting  BAR en Terugreis

nadat we opgewarmd waren in het veld was het tijd voor het echte werk, de bar. Het was als vanouds gezellig en i.p.v. dat we sets vieren met een pilsje hebben we gekozen om het aantal punten de vieren. Wik had duidelijk niet op dit onderdeel getraind en we hebben hier geen tegenstand gevoeld. Even later toen er over het spel geqoute werd “ik stond midden in het veld, in het midden” was het tijd voor de douche… De terugreis was ongeveer even complex als de heenreis, er werd gewisseld in de bezetting van auto’s en er werd nu tot 3 niveau’s diep gecarpooled.

 

Na de genadeslag van zaterdag en de wedstrijd van dinsdag, waren er weinig spelers nog fit genoeg om donderdag te komen opdagen dus deze training is geschrapt, wel is er door de diehards aan de bar getraind. Aanstaande donderdag zijn we er allemaal (volgens teamers) wij hopen ook dat Henk komt meetrainen in de 3de helft van de training. daarna mogen we een zaterdag uitrusten. Volgende week zaterdag(23-3-13) hebben we gelukkig weer een wedstrijd tegen OKK, zij staan nummer 12, maar zijn later begonnen dus niet te onderschatten, de prognose is in ieder geval 3-1 winst. we zullen zien.

 

Add Comment