Vridos

  /  Heren2   /  Heren 2 – Weer een stap dichterbij

Heren 2 – Weer een stap dichterbij

Afgelopen zaterdag stond er n belangrijke uitwedstrijd op het program. Zijn we in het begin van het seizoen een keer dicht bij de Engelse wereld geweest nu moesten we echt over het water! Een enerverende tocht werd het!
Door de mededeling van ons gewaardeerd jubilerend teamgenoot dat er n klappertje was geweest bij de afslag waar we eigenlijk vanaf moesten en geen tijd en zin hadden in n aantal km file’s werd er maar besloten om via een pont het andere gedeelte van Nederland te bezoeken! Ergens in het vergeten land ligt Brakel (brabant) daar hebben ze nog een pontverbinding naar toe en dus wel handig dachten we. Lekker rustig over het water dobberen dus. Nou echt niet hee! Nadat mijn passagier zijn 2e zak chips had opgegeten en nog n grote spritskoek kregen we te maken met een echt golfslagbad! Centerparks zwembaden zijn er niks bij! Vlak achter n grote duwbak langs varen dat zelf die motorrijder nog zich in veiligheid moest brengen anders moest hij waarschijnlijk echt nog n stukkie gaan zwemmen ook!
In de auto kwamen er nog verhalen over vroeger die zijn me ontschoten, maar was iets met fietsen naar Brakel.. Moet er niet aan denken!! Eenmaal aangekomen bleek dat we nog een uur te vroeg waren ook!! Ohw nee daar waren ze vergeten met de tijd mee te gaan en blijven ze liever in de wintertijd leven.. Ach het is nog maar 2 weken geleden veranderd toch??

De wedstrijd werd gespeeld in een subtropisch sporthal complex waar het zo warm was dat wanneer je 3 stappen deed je de straaltjes al voelde afdalen langs je lichaam. Na wat inlopen inspelen werd met de tegenstander maar besloten om vast in te slaan. Inslaan met kanonskogel’s. Of met softballen.. Hebben die gasten niet gehoord van nieuwe ballen?? Miss toch wel handig om nieuwe ballen daar aan te schaffen.
De eerste set werd duidelijk dat we veel moesten drinken.. Na het 1e punt hadden we een pauze van zo’n 3 minuten.. De tegenstander sloeg de bal uit in het toestellenhok maar daar lagen dus nog ongeveer 30 kogels te grabbel .. Na wat ballen te hebben gekeurd hadden we een bal gevonden die we zelf het beste vonden. De wedstrijd zelf verliep soms wat chaotisch maar we hebben 5 belangrijke punten mee genomen! In de 2 de set hoorde ik Krijn horen roepen bij n stand van 13-4 in ons: (voordeel) mooie datum om te getrouwd te zijn ( of iets in die trans) vandaar dat Krijn dus na de 3e set zich als een speer richting kleedkamer snelde en zich moest gaan melden bij moeders de vrouw!

De kantine werd uiteraard ook gekeurd en die 5 de set werd al in de 1e ronde beslist! Er werd een cola besteld aan de tafel van de tegenstander!!!! Tja, de bent volleyballer of niet, maar je drinkt eerst n biertje en dan pas n cola!

Douchen was ook een ramp! Maar 4!! knoppen in de douche ruimte… Hadden eigenlijk de polonaise willen uitvoeren maar Vince had er geen tijd voor om iedereen in te zeepen! Moest van zijn moeder op tijd op zijn mobiel zitten zodat ze n potje rummicub konden spelen .. De verhalen die onder de douche werden verteld zullen we jullie maar besparen anders ligt de site er weer uit;)

Mensen! Aanstaande donderdag 18 april verwachten wij n zeer grote vertegenwoordiging van de vereniging te zien op de tribune! Aanvang 21.15 de kampioenswedstrijd tegen benevia!
Doordat onze directe concurrent zich heeft verslikt tegen vovero door met 3-1 verlies terug te keren naar Zwijndrecht blijft switch voor ons op een veilige afstand! Flits staat nu 2 punten achter ons en hebben we dus aan 3 punten genoeg om definitief de titel binnen te slepen! We hopen op jullie aanmoedigingen en tot donderdag!!

Add Comment