/  Heren2   /  Heren 2 – Switch’89

Heren 2 – Switch’89

Dit is het verslag van de volleybal wedstrijd op zaterdag 18 oktober tegen Switch’89 HS3 de nummer 7 op de ranglijst tegen Vridos HS2 de nieuwkomer in deze 2e klasse. Een team met 4/7e deel heren 2, 2/7e deel heren 1 en 1/7e deel heren 3. Dit blijkt een perfecte mix te zijn want iedereen was uitbundig en er werd gelachen en ook tijdens het uitzoeken van de kleding werden er ‘passende’ opmerkingen gemaakt. We zijn dus vol goede moed aan de warming-up begonnen, wat niet zo moeilijk was want het weer hielp behoorlijk mee, de temperatuur was zo rond de 20 graden en dat was zeker niet alleen in de zon.

De eerste set verliep vrij rustig en in het begin kreeg de tegenstander een kleine voorsprong maar dit werd toch nog omgezet in een overwinning van 17-25 voor het mix team. Voor de 2e set werd dezelfde opstelling gekozen en dit liep dus als de eerste set. Aan het eind van deze set werd er gewisseld en kon Sascha zich warm spelen wat hem goed af ging want er werd direct door hem gescoord met als resultaat een eind stand van 16-25. De toon was gezet en we besloten om zo verder te gaan, wat ook belooft was aan onze gastspelers door een thuis blijver van HS2. Deze set leek even wat lastiger maar na een goed gekozen time out werd de set toch ook weer winnend afgesloten met 20-25. Hierna was de weerstand gebroken en werd ook de 4e set winnend afgesloten met 14-25. Op naar de vijfde set, deze verliep ook zonder problemen.

Deze set was ook voor onze gast spelers geen probleem ze pasten zich graag aan voor deze set. Hier bij wil ik de heren Richard Haeser, deze ging hierna nog even een wedstrijd spelen met HS1, Jos Toet en Sacha Romeijn bedanken voor hun inzet waardoor de wedstrijd met 5 punten binnen gehaald werd. Nu moeten we onze tenten en pyjama’s gaan inpakken voor de volgende wedstrijd in het verre Dirksland.