Vridos

  /  Heren2   /  Heren 2 ongeslagen Kampioen!!!!

Heren 2 ongeslagen Kampioen!!!!

Nadat op zaterdag 5 April het officiële kampioenschap was binnen gehaald tegen Benevia 4 mochten wij de gladiatoren van Heren 2 het in de laatste wedstrijd van het seizoen opnemen tegen het andere team uit ’s-Gravendeel Benevia 3 dat op een vaste 2e plaats staat in de eindrangschikking.
Graag wilde Benevia  de ongeslagen status van Vridos  te niet doen door de wedstrijd te gaan winnen. In de eerste set wilde dit aardig lukken, want Benevia  ging met de set winst aan de haal door deze set te winnen met 21 – 25.
De gladiatoren van Heren 2 vonden dit uiteraard niet zo leuk en daarom werd er in de 2e set een tandje bijgeschakeld  en dit lijden tot een set winst  van 25 -19 voor Vridos. Dit smaakte natuurlijk naar meer en niks is zo leuk om het kampioenschap nogmaals te gaan vieren in de thuiszaal en dus ook de 3e en 4e set werden winnend afgesloten met de setstanden 25 – 20 en 25 -22 en zijn wij dus ongeslagen kampioen geworden in de 3e Klasse F.
Zoals gezegd is het kampioenschap na de gewonnen wedstrijd nogmaals gevierd  in de eigen sporthal door het krijgen van een leuk presentje vanuit de vereniging en met een glazen oorkonde vanuit de Nevobo en het verkrijgen van een mooie nieuwe badeend genaamd Jean Paul de Grote.

heren 2 kampioen2

 

 

 

 

 

heren 2 kampioen

 
Na de huldiging bleef het nog lang onrustig in de sporthal want het kampioenschap werd ook nog eens gevierd met een duik in een  bad met koud water en veel sop en het nuttige van overheerlijke spareribs en veel bier.
Volgend seizoen zal Heren 2 gaan uitkomen in de 2e klasse van de Regio Zuid.

Add Comment