/  Heren2   /  Heren 2 – Hiep Hiep Hoera!

Heren 2 – Hiep Hiep Hoera!

Het was voor heren 2 een heugelijke dag, want op deze dierendag was ook onze Paul jarig! Dus wij vol goede moed op weg naar het pittoreske Rotterdam, waar wij tegen Hou Stand mochten aantreden. Na eerst kennis gemaakt te hebben met de Rotterdamse hoffelijkheid (per ongeluk een verkeerde afslag, proberen om te draaien en gelijk een boel getoeter en een dikke middelvinger omhoog), kwamen we aan in Spaanse Polder en konden we de wedstrijd beginnen. De eerste set was voor ons niet makkelijk en deze verloren we dan ook met 25-16. Daarna ging de spelverdeler van Hou Stand door z’n hoeven en werd het al wat makkelijker voor ons. Helaas ging de 2e set ook verloren met 25-20.

Toch roken we bloed omdat Hou Stand niet optimaal speelde en ook een tweede speler in elkaar stortte. Martin deed met zijn “terugspeelbal” nog een poging om een derde speler uit te veld te kregen, maar dat lukte net niet. Maar de jarige Paul ging in de derde set stevig tekeer en gezamenlijk verpulverden wij het steeds zwakker wordende Hou Stand met 16-25. De vierde set leek lange tijd ook de goede kant op te gaan en zagen wij de 5e set gloren. Helaas door een aantal missers en blunders verspeelden we een mooie voorsprong en pakte Hou Stand toch de vierde set en daarmee de overwinning.

Toch was het een mooie wedstrijd, ondanks een scheidsrechster die na nogal veel bedenktijd nodig had en een niet al te sportieve tegenstander. Daarna gauw met z’n allen de kantine in om op Paul zijn verjaardag te klinken. Het bier vloeide rijkelijk en onze mascotte Jean-Paul had de dag van zijn leven!