Vridos

/  Heren2   /  Heren 2 – Flits 2

Heren 2 – Flits 2

Zaterdag 10-11 16:15, was Vridos heren 2 aangekomen op de plaats van bestemming, “De Donck” in papendrecht. Na 1 vrije zaterdag was het dan eindelijk weer zover. Het vervoer bestond uit 3 auto’s en 2 fietsen, voor 8 man en 4 supporters! Nadat de douches waren goedgekeurd en Gerrit en Vincent eindelijk hun nieuwe tenue mochten passen, kon het echte werk beginnen. Na het warmlopen en inspelen  mochten we beginnen met inslaan. Tijdens het inslaan liet de tegenstander een mooi staaltje aanvalswerk zien, nadat er een scheidsrechter was gevonden kon er met de wedstrijd begonnen worden.

De eerste set werd door beide teams sterk begonnen, er werd leuk maar gehaast gevolleybald het ging lang gelijk op maar uiteindelijk was flits net iets scherper en won de set met 23-25.  De Tweede set werd er spelverdelend een tactische wissel door gevoerd met succes, het gat in het midden bij de tegenstander werd goed benut en Wout blokte bijna alles op het midden waardoor deze set voor Vridos was, de tegenstander probeerde het nog maar het mocht niet baten de eerste punt was binnen, 25-20.  In de 3de set bleef de opstelling ongewijzigd en werdt er een mooi rustig spel gespeeld, de tegenstander had wel het een en ander gewisseld, waar Vridos dankbaar gebruik van heeft gemaakt.  Ook de spelverdelers waren lekker aan het scoren, zo werd er goed geprikt en balletjes achterover gegeven zoals nooit te voren! De uitslag was dan ook 25-16.  De vierde set mocht ook Gerrit het veld betreden en liet daar een geweldige service serie zien, wat vridos op een voorsprong bracht van 13-2. Vridos rook waarschijnlijk al de overwinning en verslapte iets waardoor de tegenstander weer in liep, dit is opgelost met een wissel en een paar punten later was het zover 25-17, 4 punten binnen! en die vier punten waren nodig, want Flits staat/stond onder ons met 1 wedstrijd minder dus ze hebben verloren maar zijn nog niet verslagen.

De vijfde set werd zoals altijd binnengesleept, de tegenstander was op het veld waarschijnlijk zo geschrokken dat ze in geen velden of wegen te bekennen waren in de kantine van “De Donck”. Waar de sfeer verzorgt werd door spaarlampen of helemaal geen lampen en de dart borden aan het dak hingen  i.p.v. aan de muur. Het eerste rondje bier was beter te omschrijven als pint, maar na snel team beraad is er besloten om over te gaan op flesjes. Bij deze flesjes kregen we als compensatie oliebollen van’t huis, van de o zo aardige barvrouw. Toen de friet dan eindelijk er was (duurt lang!) vroeg de concierge ons om goed te richten, wat keurig gelukt is.

Het vervoer van de terug reis bestond uit 2 fietsen en 2 auto’s voor 8man en 1 supporter, graag horen wij of de fietsers het heelhuids gehaald hebben aangezien we ze het laatst op de oprit van de N3 gezien hebben….

De volgende wedstrijd is voor de verandering weer eens thuis 24 november 15:30, de prognose is 3-2 winst!