/  Dames1   /  Goede start seizoen Vridos D1!

Goede start seizoen Vridos D1!

Vridos D1 – VIA D1 (3-1)

Zaterdag 10-10-2015: De eerste wedstrijd van het seizoen voor het nieuwe Dames 1 team van Vridos, met daarin Annelies van Houwelingen, Diana Sprong, Marjanne de Hoop, Maike van Houwelingen, Tanja Korevaar, Janine Kuiper, Leonie Bor en Lotte van Genderen. Ondanks de korte tijd van samenspelen (Dit seizoen 5x getraind en 1 oefenwedstrijd) hadden de dames en Ko (trainer) veel zin en vertrouwen in een leuke eerste thuiswedstrijd tegen de dames uit Arkel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de tactiek besproken en daar was er zichtbaar spanning aanwezig bij het team van Vridos.
Na de warming-up werd de wedstrijd gestart. De eerste set ging gelijk op en Vridos verloor veel punten met foute services. Gelukkig wisten de dames van Vridos de eerste set te pakken met 25-22! Ook in de tweede set bleef er van beide kanten druk op staan en kwam de stand op 25-25. Deze set wist het Arkelse team het af te maken met 25-27. 1-1 in sets.
Ko gaf tips over de lijnen van de tegenstanders en technische tips voor de aanval en de derde set werd gestart. Vridos kwam een aantal punten achter op VIA en er werd een time-out aangevraagd om even de rust in het team terug te brengen: nuttig. Vridos won de derde set met 26-24. 2-1 in sets. De laatste set speelde de Giessenburgse dames overtuigend sterker en trokken ze met 25-14 de wedstrijd naar zich toe. Ontlading, blijdschap en tevredenheid.
Een spannende wedstrijd tegen een goede en leuke tegenstander. Een mooie start van het nieuwe seizoen voor D1!