Vridos

  /  Meisjes C1   /  Gaan we ons doel  bereiken of net niet.

Gaan we ons doel  bereiken of net niet.

Asperen 23 April
Waar we de eerste helft van het seizoen zijn gestrand op een 9e plaats met 12 punten. Moesten we de tweede helft toch proberen om bij de eerste vijf te eindigen. Dit omdat iedereen enorm gegroeid was en we als team hard hadden gewerkt aan de onderlinge banden.

Het behalen van een vijfde plaats lag binnen ons bereik. Maar het was een zware taak. We moesten winnen met 4-0 van WHV uit Asperen.  Nummer 5 VS 6 uit de competitie.

We begonnen super sterk en set  1 was binnen. Dat ging vrij gemakkelijk. Op naar set 2. Maar wat er gebeurd was dat weet ik niet. Bij Vridos lukte bijna niks en WHV leek sterker dan ooit. En hoewel we er voor vochten mocht het niet baten. Ook in set 3 en 4 moesten we in WHV onze meerdere herkennen. Beetje zuur om de laatste wedstrijd te verliezen. Maar we mogen allemaal erg trots zijn op onze prestatie. De 12 punten van de eerste helft van de competitie hebben we meer dan verdubbeld. We zijn geëindigd op een mooie 6e plaats met 25 punten.

Mc1, ouders, sponsors en supporters super bedankt voor dit fantastische seizoen. Fleur, Jo-Anne, Jolinde, Bernadet, Suus, SAs, Robine en Jantine jullie zijn geweldig.

Lieve groet
Trainer Tanja en coach Petra

Add Comment