Vridos

  /  Heren2   /  Fusion HS 6 – Vridos HS 2

Fusion HS 6 – Vridos HS 2

Zaterdag  5 Januari moest Heren 2 aantreden tegen de tegenstander Fusion waar zij aan het einde van het jaar 2012 ook de laatste wedstrijd tegen hadden gespeeld.
Na wat sightseeging  door een verkeerde invoer in de tomtom van het karretje van Marijn door deelgemeente  alexanderpolder in Rotterdam kwam het team op tijd aan in de sporthal van de tegenstander Fusion.
Afgaande de laatste wedstrijd tegen dit team moest het geen probleem zijn om deze tegenstander weer met lege handen naar huis te sturen.
Na besloten te hebben welke 6 spelers het veld in te sturen voor de eerste set werd er aan de wedstrijd begonnen.
In het begin liep het nog wat stroef doordat er nog niet geconcentreerd werd gespeeld. Dit resulteerde in een gelijk opgaande strijd,
Na hier en daar wat slecht geserveerde ballen  en wat “Dijk” ballen van Paul vond hij het tijd om effe gewisseld te worden voor z’n brother Martin.
Dit resulteerde op dat moment in het gewenste resultaat en werd de eerste set met 20-25 binnen gehaald.
Na de teambespreking voor de 2e set en de wissels werd er aan de 2e set begonnen en werd er nu met wat meer overgave gespeeld en vooral beter geserveerd. Vooral de lange middenman van Fusion had wat moeite met het passen van de geserveerde bal en daarom werd deze persoon meerdere malen opgezocht om de service pass bij de tegenstander te verzorgen. Dit resulteerde in een duidelijke overwinning in de 2e set en werd deze set met 12-25 binnen gehaald.
Ook in de 3e set werd er op dezelfde manier gespeeld en werd de set afgesloten met een nog mooier resultaat 10-25 voor Vridos.
Gesterkt door het resultaat in de 3e set en dat we graag iedereen dezelfde speeltijd willen geven werden de set-uppers van de 1e 3 sets gewisseld voor de reserve set-uppers van Heren 2 : Martin en Vincent
Doordat we Fusion in een fijne houdgreep hadden met de onze geserveerde ballen maakte deze wissels niks uit en werd ook de 4e set met een mooie uitslag binnen gehaald; 13-25 en dus ook 5e het bonus punt voor stand.
Natuurlijk werden deze 5 punten nog even extra gevierd in de 5e set in de kantine waar helaas de kroketten net zo koud waren als de douche na de wedstrijd.
De volgende wedstrijd is uit op Zaterdag 12 Januari tegen de nummer 4 Vollido in Hendrik Ido Ambacht.

Add Comment