Vridos

  /  Heren1   /  En daarmee eindigde het seizoen voor Vridos H1

En daarmee eindigde het seizoen voor Vridos H1

Made – De laatste bal valt nipt over de blokkering, gezet door Patrick en mmM, pardoes op de grond kort voor onze altijd trefzekere Slavincie. Normaal duikt hij nog even, rolt hij zich drie keer om en heeft hij de bal van de grond, maar dit keer blijft hij staan… het is op… het is afgelopen! De laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 eindigt daarmee op een meest lullige manier in mineur en stilte. De mannen van Vridos Heren 1 startte nog enthousiast met een 1-0 voorsprong, maar moesten ook afgelopen vrijdag weer hun meerdere erkennen in Jola Olympus H2 en daarmee het meest teleurstellende seizoen sinds jaren met de achtste nederlaag op rij afsluiten. En daarmee eindigde het seizoen.

Het was een bewogen seizoen waarin de mannen in september fanatiek startte met een frisse nieuwe selectie, de meest creatieve ideeën geopperd werden van yell, clublied tot aan nieuwe badmode, en de mannen telkens weer hoopte op het realiseren van het onmogelijke! Maar naar mate het seizoen vorderde werd duidelijk dat het moeilijker bleek dan gedacht, verschillen in ambitieniveaus tussen spelers, het team en de vereniging groeide uit elkaar en zorgde voor de nodige onderlinge frustratie. Gecombineerd met blessures, ziektes, vakanties en de ruime hoeveelheid kluskarweitjes met of zonder tandenstokers voorafgaande aan de wedstrijden bleken zijn weerslag te hebben op de prestaties waardoor de mannen nooit hun doelstellingen konden halen. En daarmee eindigde het seizoen

Het werd een seizoen waarin we Erik den Ouden na jaren van afwezigheid weer terug zagen keren in de selectie van Heren 1 en hij onder andere met zijn ervaring een extra bijdrage leverde aan het presteren van het team maar ook een extra (bemiddelende) sfeer bracht na afloop van de wedstrijden. Vincent, alias Slavincie, na het afstaan van zijn aanvoerdersrol uitgroeide tot een vedette en zich naar mate het seizoen vorderde er ook steeds meer naar ging gedragen. Patrick een tijdlang uitgeschakeld bleek na een van de vrijdagavondjes stappen met Wouter welke na dit seizoen afscheid neemt van de selectie van Heren 1 en zijn uitdagingen gaat beproeven bij Next Volley Dordrecht. En een seizoen waarin Matthijs wederom weer vaak te laat was en spelverdeler Richard Haeser niet aan de verplichtingen van een teamsport kon voldoen en daaruit zijn conclusies trok. Hierdoor gelukkig nieuwkomer uit Heren 2, Marijn, alias mmM, naast idool van onze jeugd en menig andere vrouw uit kon groeien tot vaste waarde als spelverdeler en de aanvallers veelvuldig met zijn rappe tempo van ballen kon voorzien. Wat heeft hij veel gelopen zeg! We ons alleen nog afvragen wie er meer gelopen heeft, Marijn of teambaas Andre… want als hij begint te lopen…! Verder sloot Christiaan halverwege het seizoen aan, was Jos er af en toe bij en begon Bart het zich buitenshuis steeds beter naar zijn zin te krijgen… Kortom we hebben er alles aan gedaan en daarmee eindigde het seizoen.

Hoe we komend seizoen verder gaan kunnen we u overigens nog niet vertellen, de technische commissie is nog steeds druk bezig met de laatste transfers en het onderzoeken van motivaties en ambities. Zeker is in ieder geval dat er wat wijzigingen op zullen treden, we vrijdag 17 juni nog een afsluitende teambarbeque hebben en daarnaast dit ook voor mij als verhaaltjesschrijver laatste bijdrage zal zijn voor Vridos Heren 1…. Het gaat jullie goed!

Supporters, teamgenoten, trainers en coaches! Bedankt voor jullie inzet

 

Noodopvang geregeld! DSC_0246 DSC_0335 IMG_4536 Au21ESqmCGk7KrH9YMb1zPsHD88LFT5zKioftoKpEMuU

Add Comment