Vridos

  /  Dames 3   /  De dag van de overwinninggg…

De dag van de overwinninggg…

Zaterdag 12 maart om half 3. De dames stroomde allemaal vol adrenaline en vol spanning de gymzaal binnen want over een uur, zou die spannende wedstrijd beginnen. Ook onze coach had er de volle vertouwen in en had zijn eigen wedstrijd afgezegd. Om half 3 begonnen we eerst chil met een kopje koffie of thee om effe tot relaxing te komen. De vragen die door ons hoofd spookte: hoe zou de tegenstander eruit zien, zouden ze echt als handbalteam spelen ???? Rond 3 uur begonnen we met z’n zevenen vol spanning met een lekker muziekje in te lopen. Onze twee andere teamleden die hellaas niet meespeelde zaten ons op te bank aan te moedigen.

 

En toen was het tijd…. De wedstrijd begon.

Vol spanning werd er een opstelling gemaakt en begonnen we zingend met veel lol en energie te spelen. De punten kwamen en er werd goed gespeeld bij de dames. En nog meer punten. En wow toen stonden we ineens op 24 punten, nog 1 1 1 1 1 werd er geroepen. En toen gebeurde het punten werden gescoord.  De tweede set ging beginnen er werd een spelverdeler gewisseld en we konden weer gaan. De tweede set ging ook lekker en toen hoppa nog 2 punten, nog 1 punt en weer hadden we de tweede set te pakken. Nu werd het spannend voor iedereen. Werd het nu toch werkelijkheid dat we de eerste wedstrijd van het seizoen gingen winnen, maar daarvoor moesten we eerst nog twee sets spelen.

De 3de set de tegenstander kreeg door hoe we speelden, maar dat hield ons niet tegen. Soms ging de bal over het net met het motto: Als de bal er maar overgaat en hoe dat maakt niet uit. En weer nog 1 nog 1. En hoppa set 3 ook te pakken. Wow en wat zijn we blij we hebben in ieder geval de wedstrijd al gewonnen nu alleen de laatste set nog. Bij de laatste set is er twee keer een mid speller gewisseld. Een spelverdeler ging mid spelen en dat bezorgde voor sommige van ons verwarring. 06-06 en het liep aardig gelijk op totdat het noodlot toeslag dat het 21-15 was. Paniek paniek, hellaas werd de laatste set verloren. Maar de tegenpartij was blij met hun eerste gewonnen set ever haha.

 

dames drieWe liepen allemaal terug na de bank, toen een teamgenoot die niet meespeelde zei waarom zijn jullie niet blij. Tja de laatste set maakt het toch he. Maar uiteindelijk zijn we heel blij met de overwinning !! Yeaaah een trots team en een trotse coach.

Add Comment