Vridos

  /  Heren3   /  Condor HS 2 – Vridos HS 3.( 3 – 1)

Condor HS 2 – Vridos HS 3.( 3 – 1)

niet met je ballen tegen het dak…!!

De weg naar Tilburg is een lange en zeker wanneer dit gebeurt op zaterdagmiddag terwijl je nog maar net bent bijgekomen van een ochtend voor werkzaamheden, voetbal en ander soortige verplichtingen. Koekie moest ook nog door naar Amsterdam, maar daarover later meer.

Met Gonzo, Fozzie, Floyd pepper, Sam the Eagle , koekiemonster, Tamimal en reserve speler “the swedisch chef” werd de reis gemaakt richting Tilburg alwaar de wedstrijd op de planning stond tegen het als laatst geplaatste Condor HS 2, een ploeg vol jonge honden die met de week meer punten gaat pakken, dus de muppets waren gewaarschuwd. Na eerst de kleedkamer gezocht te hebben (en dat is ook niet echt makkelijk) werd er wat langer ingeslagen daar onze scheidsrechter nog moest douchen na een gespeelde wedstrijd. Koekie werd gevraagd om haar rug te komen wassen zodat ze dan sneller klaar zou zijn maar dit werd door hem professioneel geweigerd, om de schijn van partijdigheid tijdens het fluiten in ieder geval niet tegen te hebben. Nadat alle formulieren waren ingevuld werd gestart met Floyd op de bank en the swedisch chef als buiten aanvaller. Laat we het zo zeggen: Het ging niet helemaal zoals gepland en na een set vol merkwaardige capriolen die meer weg hadden van gymnastiek op ritme dan met volleybal werd verloren met 25-13. BAM.. De scheidsrechter floot ten onrechte een aantal keren tegen ons en de geluiden in de groep gingen op of koekie niet even tijdens een time out samen met de scheidsrechter een tosti moest gaan happen om de boel op de rit te krijgen. In de tweede set beloofde koekie beterschap en zou de scheidsrechter ook vaker aanspreken op dubieuze beslissingen.

nadat in de tweede set voor de derde keer een prachtig punt werd vergald door een tweede bal in het veld werd het koekie te gortig en hij vroeg de scheidsrechter om op te treden tegen de jeugd die in het veld ernaast wat aan het freewelen waren met als gevolg die tweede bal in ons veld. nadat de scheidsrechter het gelijk aan Koekie had gegeven en de jeugd had aangemaand gaf koekie op professionele wijze met een enorme pegel de bal terug aan de frivole jeugd. Het feit dat deze bal ook het plafond licht toucheerde maakte het dat koekie opnieuw zich kon melden bij de scheids met daarbij de melding dat hij dit nog één keer kon doen. Wat de daadwerkelijk reprimande was is tot op heden niet duidelijk, maar gezien de minder vriendelijke blik leken de kansen van koekie op een gezamenlijk douche na de wedstrijd volledig verspeeld.

De actie van Koekie had wel effect want de set werd afgemaakt met een 15-25 winst. Dit moest de ommekeer worden. Over de laatste 2 sets kan ik eigenlijk heel kort zijn met de mededeling dat Condor, mede dankzij de muppets niet meer op de laatste plaats bivakkeert en dat zij 3 punten konden bijschrijven aan het totaal.

Na afloop werd steen en been geklaagd over de warmte in de hal en de partijdige scheids maar na een korte evaluatie met een biertje (Tanimal drinkt tegenwoordig palm in plaats van bier. Of er een verband is tussen het feit dat hij de afgelopen weken zelf naar de koelkast heeft moeten lopen in plaats van Astrid is tot op heden onbekend) kwamen toch al snel tot de conclusie dat het deze keer echt alleen onszelf aan te rekenen viel. Er miste beleving en sommige muppets hadden toch echt problemen met het tijdstip.

Tijdens het douchen werd terloops opgemerkt waarom Koekie eigenlijk zijn trouwring niet om had terwijl hij met 30 bloedmooie dames van de Rabobank op stap moest naar de hoofdstad van ons land. Volgens koekie was er geen enkel verband en moesten de overige muppets genoegen nemen met de uitleg dat deze ring niet om was vanwege het feit dat dit beknellend werkt tijdens het ballen. Na enig aandringen heeft Koekie zijn trouwring toch maar omgedaan omdat hij zeker de schijn niet wil wekken dat het buiten de deur eten gewoongoed is binnen het team van de muppets. Ten slotte reisde hij af naar Amsterdam en bij navraag bleek hij de hele avond te hebben vertoefd in een gay-bar om toch maar zeker er van te zijn dat de kat niet op het spek wordt gebonden. Hij vroeg zich overigens wel af of hij dit allemaal moest slikken…

Volgende week opnieuw een vroege wedstrijd welke eigenlijk formeel al is afgewikkeld, aangezien de tegenstander de kampioen van onze klasse is. WHV uit Asperen.

Add Comment