Vridos

/  Dames1   /  Concentratie: Volley Meerkerk 95- Vridos D1

Concentratie: Volley Meerkerk 95- Vridos D1

Meerkerk uit, altijd lastig. Maar de last bleek niet zozeer in de wedstrijd zelf want die werd eigenlijk eenvoudig met 0-4 gewonnen. Nee, er was iets anders wat lastig was. Daarover straks méér, nu eerst de wedstrijd.

Ko de coach kon helaas niet mee, maar de “oude” coach van dames 2 van vorig jaar werd van stal gehaald. ( Piet go go) Een compleet team vertrok vol goede moed richting sporthal “de Linde” om de tegenstander aan de zegekar te binden. Eenmaal gearriveerd bleken de dames 1 van Meerkerk naast ons tegen de nummer 1 te spelen.  Wij starten zeer gemotiveerd aan de eerste set, maar na 3 minuten was het 7-0 achter, oeps valse start.

Time out , even een reset en meteen zat de schwung er weer in en moest de tegenstander het hoofd buigen (15-25)

Set 2 bleek met een iets gewijzigde opstelling ook eenvoudig binnen te halen (16-25) en set 3 leek in de lijn hiervan afgedaan te kunnen worden. Daar ging het ietsie mis, allereerst was er enige overschatting ( we gaan proberen ze onder de 10 te houden), maar naast ons bleek Meerkerk 1 het heel aardig te doen en dat liet het publiek weten ook ! Horen en zien verging ons letterlijk en een voorsprong van 22-15 leek zomaar tussen de vingers door te glippen. Bij 22-23 ( net op tijd ) herpakten we ons gelukkig ( 22-25).

De laatste set lukte het bijna wat we de 3e set had willen doen  (12-25 gewonnen).

5 punten en eigenlijk eenvoudig gewonnen, maar toch een beetje lastig. Werken aan concentratie.